bild föreställer Simon Beyer som håller i webinariet

Webinar: Framtidens digitala kommunikation

I detta webinar kommer Simon Beyer på Ingager, prata mer om vilka steg organisationer behöver ta för att nå fram till nya kunder och användare även i framtiden.

Om Webinaret

En av vår tids stora förändringar handlar om den digitala omställningen och de utmaningar som anpassningen innebär för många organisationer. För att hantera en allt mer svåröverskådlig digitala kontext krävs det förståelse för såväl makro- som mikrofaktorer då användarnas beteende förändras i takt med att utvecklingen skapar nya förutsättningar. Det behöver nödvändigtvis inte bli svårare att skapa effektiv kommunikation men det krävs nya metoder, funktioner och strategier för att nå fram till rätt mottagare.

När? 10 oktober kl. 14.00-14.45

Var? Online, registrera dig via nedan länk

Hur? Du kommer att få en länk som börjar att fungera 15 minuter innan Webinaret börjar

Detta kommer du att lära dig

* Ökad förståelse kring vad den digitala omställningen innebär - Vilka möjligheter, utmaningar och risker bör organisationer uppmärksamma?
* Centrala makro- och mikrofaktorer, kopplat till den digitala omställningen, som påverkar alla som arbetar med kommunikation och marknadsföring
* Vikten av att förstå och anpassa sig till ett användarbeteende i förändring för att skapa relevant digital kommunikation

Om talaren

Simon är Partner och Chief Strategy Officer på byrån Ingager som hjälper några av världens största varumärken med digitala frågor. 2018 och 2019 utsågs Simon till en av Sveriges populäraste föreläsare och är en flitigt anlitad föreläsare inom digital omställning.

Registrera dig till Webinaret via denna länk.

Varmt välkommen önskar Meltwater och Sveriges Kommunikatörer

 

Har du frågor kontakta cecilia.loryd@svkom.se eller nathalie.taub@meltwater.com

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar