Webbinarium: Så påverkas din organisation av Sveriges krisberedskap

Vad behöver du som kommunikatör ha koll på avseende Sveriges krisberedskap? Det går vi igenom på dagens webbinarium.

Den pågående coronavirus-pandemin förändrar tillvaron för oss alla. Vi kan utifrån vad som händer i samhället, men också utifrån vilka värden det är som faktiskt står på spel för våra organisationer, konstatera att detta är en omfattande kris. Rådande läge har riktigt fullt fokus på svensk krisberedskap och samhällets förmåga att hantera de komplexa problem vi nu ställs inför.

Det finns ingen aktör, organisation eller myndighet som ensamt bär ansvaret för Sveriges hantering av coronavirus-sjukdomen covid-19, utan det är många aktörer som är inblandade. Några frågeställningar som vi tar upp:

  • Hur fungerar svensk krisberedskap?
  • Var kommer er verksamheter in i bilden och vilka roller och vilket ansvar har ni?
  • Det pratats om samhällsviktig verksamhet, vad är det och kan er verksamhet klassas som samhällsviktig?

Anton Lif arbetar rådgivare inom krishantering och kommunikation på Combitech, ett oberoende teknikkonsultbolag och en del av försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. Anton har omfattande erfarenheter och kunskap från centrala myndigheters arbete med samhällsskydd och beredskap. 

Digital träff – så funkar det

Tillsammans gör vi allt vi kan för att minska risken för smittspridning. Föreläsningen hålls därför enbart digitalt. Du ansluter via en länk som skickas till dig som anmäld.
Presentationen kör igång kl 9.30, klicka in dig i god tid innan.

Tid: Fredag 3 april kl 9.30-10.00

Plats:Digitalt via länk som skickas samma dag till alla deltagare. Länken skickas från Nilla Peterson på Sveriges Kommunikatörer.

Länken får inte får spridas eftersom det påverkar de som har anmält sig som kan hamna utanför om maxtaket nås för verktyget.

Varmt välkommen!

 

 

 

 

INTRESSEANMÄLAN EVENT

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

Skicka in en intresseanmälan för att få veta mer

loader
Laddar