Föreläsningar om kommunikation

Sveriges Kommunikatörer filmar utvalda medlemsföreläsningar som ett sätt att göra de lokala evenemangen mer tillgängliga. Föreläsningarna läggs upp på Sveriges Kommunikatörers Youtube-kanal.

Kommunikationsstrategi på hjärnans villkor

2016-05-11 i Stockholm Hur kan modern hjärnforskning hjälpa oss att göra kommunikationsstrategier med ännu större träffsäkerhet? Modern hjärnforskning förklarar bland annat varför det kan vara så svårt med förändringar och visar också vägen för vad som krävs om vi vill tränga igenom bruset.


Poddradio – så funkar det

2016-03-23 i Uppsala Är du nyfiken på att lära dig mer om poddradio? Under en föreläsning hos Sveriges Kommunikatörer berättar Max Landergård, kreativ chef på Storstad medieproduktion och producent bakom podden "Mina Misstag" om vad du behöver tänka på innan du startar en podd.


"Ella, 4 år, hjälpte mig att förtydliga Polisens uppdrag"

2016-03-10 i Stockholm Vad har chefen för roll i ett förbättringsarbete? Vilken roll har en kommunikatör? Vilket ansvar ligger på medarbetaren? Under en föreläsning hos Sveriges Kommunikatörer berättar Christina Forsberg, tidigare länspolismästare Polismyndigheten i Gävleborgs län, Årets Chef 2015 och numera tillförordnad generaldirektör CSN, om den förändringsresa hon genomförde i Polisen under 2008–2014.


loader
Laddar