Internationellt

Är du intresserad av att nätverka över gränserna? Som medlem i Sveriges Kommunikatörer har du möjlighet att delta på träffar, kurser och konferenser som arrangeras av kommunikationsföreningar runt om i världen. 

Global Alliance

Global Alliance är en paraplyorganisation för kommunikationsföreningar runtom i världen, där Sveriges Kommunikatörers medlemmar i ett nätverk med 160 000 andra kommunikatörer. Global Alliance syftar till att underlätta kunskapsutbyte över gränserna och driva professionens utveckling framåt. Global Alliance har kontor i Lugano, Schweiz.

Euprera

Euprera är en europeisk sammanslutning för forskning och utbildning. Tillsammans med European Association of Communication Directors, genomför Euprera varje år European Communication Monitor, ECM. Undersökningen är den största, empiriska undersökningen om strategisk kommunikation i världen.

Nordiska kommunikationsföreningar

Som medlem i Sveriges Kommunikatörer har du möjlighet att delta i våra systerföreningars aktiviteter i Danmark, Finland och Norge till medlemspris. Besök respektive webbplats för mer information.

loader
Laddar