Gå med i Sveriges största nätverk inom kommunikation

Är du intresserad av att skapa nya kontakter, gå vidare i karriären eller utveckla din kompetens? Sveriges Kommunikatörer är Sveriges största yrkesnätverk för professionella kommunikatörer. Oavsett vilka behov du har just nu finns det gott om anledningar att bli medlem hos oss. Gå med redan idag så missar du inga av dina förmåner!

 Vilka förmåner ingår?

 

Medlem Nyheter
Medlem event
Medlem rabatt
Medlem advokat

 

Pris:
1 150 kr, exklusive moms  (150 kr i medlemsavgift & 1 000 kr i serviceavgift).  

Medlemskapet är individuellt och gäller i 12 månader från din medlemsregistrering.

 

 

 Bli medlem i Sveriges Kommunikatörer

 

Medlemsavgiften är på 1150 kronor per år*, där 1000 kr är avdragsgillt.

* Årsavgiften är uppdelad i två delar: en medlemsavgift på 150 kronor och en serviceavgift på 1000 kronor + moms. Serviceavgiften är avdragsgill för arbetsgivare som betalar din avgift. Om du vill betala beloppet själv som privatperson blir summan 1400 kronor (inklusive moms). Du betalar årsavgiften en gång per år, med start från och med den månad du blir medlem.

** Är du intresserad av en uppdelad faktura? En del organisationer betalar inte medlemskap, då går det bra att som privatperson betala 150 kronor och att arbetsgivaren betalar serviceavgiften på 1000 kronor + moms. Serviceavgiften är avdragsgill för arbetsgivare som betalar din avgift.

När du ansöker om medlemskap godkänner du att dina personuppgifter kommer att databehandlas. Läs mer om behandling av personuppgifter enligt Personuppgiftslagen (PUL).

Eventturné

Just nu är vi ute på eventturné för att presentera resultatet från Europas största forskningsprojekt inom strategisk kommunikation.

Du hittar mer information om forskningsprojektet här

Alla våra event

Företagspartners

Vill din organisation samarbeta med Sveriges Kommunikatörer?

Varje år hjälper runt 60 företag oss att bidra till att driva utvecklingen av framgångsrik kommunikation. 

För Silver- och Guldpartners finns möjlighet att vara värd för ett seminarium tillsammans med oss och profilera er organisation för våra 7 500 medlemmar

För vår Guldpartners finns även förmånen att erbjuda alla sina anställda 25 procent rabatt på våra kurser. För Guldpartners ingår även en platsannons.

Läsa mer om våra olika partnerskap. 

​Kostnadsfritt medlemskap för studenter

Knyt kontakter med arbetslivet redan under studietiden. Hos Sveriges Kommunikatörer får du en unik möjlighet att nätverka med 7 400 andra som jobbar med kommunikation. Att vara medlem hos oss kostar inget för dig som är student.

Läs mer

Kontakt

Cecilia Loryd

Cecilia Loryd
Medlemsansvarig

Tfn: 0761 39 57 45
cecilia.loryd@sverigeskommunikatorer.se

loader
Laddar