Gå med i Sveriges största nätverk inom kommunikation

Är du intresserad av att skapa nya kontakter, gå vidare i karriären eller utveckla din kompetens? Sveriges Kommunikatörer är Sveriges största yrkesnätverk för professionella kommunikatörer. Oavsett vilka behov du har just nu finns det gott om anledningar att bli medlem hos oss. Gå med redan idag så missar du inga av dina förmåner!

Vilka förmåner ingår?

 

Medlem Nyheter
Medlem event
Medlem rabatt
Medlem advokat

 

Pris:
1 150 kr, exklusive moms  (150 kr i medlemsavgift & 1 000 kr i serviceavgift).  

Medlemskapet är individuellt och gäller i 12 månader från din medlemsregistrering.

 

 

 Bli medlem i Sveriges Kommunikatörer

 

Medlemsavgiften är på 1150 kronor per år*, där 1000 kr är avdragsgillt.

* Årsavgiften är uppdelad i två delar: en medlemsavgift på 150 kronor och en serviceavgift på 1000 kronor + moms. Serviceavgiften är avdragsgill för arbetsgivare som betalar din avgift. Om du vill betala beloppet själv som privatperson blir summan 1400 kronor (inklusive moms). Du betalar årsavgiften en gång per år, med start från och med den månad du blir medlem.

** Är du intresserad av en uppdelad faktura? En del organisationer betalar inte medlemskap, då går det bra att som privatperson betala 150 kronor och att arbetsgivaren betalar serviceavgiften på 1000 kronor + moms. Serviceavgiften är avdragsgill för arbetsgivare som betalar din avgift.

När du ansöker om medlemskap godkänner du att dina personuppgifter kommer att databehandlas. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

loader
Laddar