Gå med i Sveriges största nätverk inom kommunikation!

Sugen på att skapa nya kontakter, gå vidare i karriären eller kanske bygga vidare på din kompetens? Oavsett vilka behov du har just nu finns det gott om anledningar att bli medlem hos Sveriges Kommunikatörer. Gå med redan idag så missar du inga av dina förmåner!

Bli medlem

 

Sveriges Kommunikatörer är Sveriges största yrkesnätverk för professionella kommunikatörer. Att vara medlem i Sveriges Kommunikatörer med kostar endast 1 150 kronor per år* – en kostnad som dessutom är avdragsgill för din arbetsgivare.

* Årsavgiften är uppdelad i två delar: en medlemsavgift på 150 kronor och en serviceavgift på 1000 kronor + moms. Serviceavgiften är avdragsgill för arbetsgivare som betalar din avgift. Om du vill betala beloppet själv som privatperson blir summan 1400 kronor (inklusive moms). Du betalar årsavgiften en gång per år, med start från och med den månad du blir medlem.

När du ansöker om medlemskap godkänner du att dina personuppgifter kommer att databehandlas. Läs mer om behandling av personuppgifter enligt Personuppgiftslagen (PuL).

Vilka förmåner ingår?

Som medlem i Sveriges Kommunikatörer får du:

  • Kostnadsfritt delta i våra lokala evenemang
  • Kostnadsfritt delta på utdelningen av Stora Kommunikatörspriset
  • 25 procent rabatt på alla kurser (gäller ej program och nätverk)
  • 25 procent rabatt på platsannonsering
  • Kostnadsfri rådgivning inom kommunikationsrätt via tjänsten "Fråga advokaten"
  • Möjlighet att delta i våra nätverk
  • Ett nyhetsbrev där vi varje vecka tipsar om aktuella nyheter och aktiviteter nära dig.

Medlemserbjudanden från externa leverantörer

Vill din organisation samarbeta med Sveriges Kommunikatörer?

Sveriges Kommunikatörers Guld- och silverpartners är våra främsta samarbetspartners. De medverkar till att olika utvecklingsprojekt kan fortsätta och fördjupas. Varje år hjälper runt 60 företag oss att bidra till att Sverige får fler och mer kommunikativa organisationer. Genom samarbete med företag kan vi tillsammans skapa mer nytta, såväl för branschen i stort som för medlemmarna. Vi tror på att ett plus ett blir tre!

 

​Kostnadsfritt medlemskap för studenter

Knyt kontakter med arbetslivet redan under studietiden. Hos Sveriges Kommunikatörer får du en unik möjlighet att nätverka med 7 000 andra som jobbar med kommunikation. Att vara medlem hos oss kostar inget för dig som är student.

Bli medlem
loader
Laddar