Bli Medlem - Gå med i Sveriges största nätverk inom kommunikation!

Sugen på att skapa nya kontakter, gå vidare i karriären eller kanske bygga vidare på din kompetens? Sveriges Kommunikatörer är Sveriges största yrkesnätverk för professionella kommunikatörer. Oavsett vilka behov du har just nu finns det gott om anledningar att bli medlem hos oss. Gå med redan idag så missar du inga av dina förmåner!

Medlem infografik

 

Vilka förmåner ingår?

Som medlem i Sveriges Kommunikatörer får du:

Medlemsavgiften är på 1150 kronor per år*, där 1000 kr är avdragsgillt.

* Årsavgiften är uppdelad i två delar: en medlemsavgift på 150 kronor och en serviceavgift på 1000 kronor + moms. Serviceavgiften är avdragsgill för arbetsgivare som betalar din avgift. Om du vill betala beloppet själv som privatperson blir summan 1400 kronor (inklusive moms). Du betalar årsavgiften en gång per år, med start från och med den månad du blir medlem.

** Är du intresserad av en uppdelad faktura? En del organisationer betalar inte medlemskap, då går det bra att som privatperson betala 150 kronor och att arbetsgivaren betalar serviceavgiften på 1000 kronor + moms. Serviceavgiften är avdragsgill för arbetsgivare som betalar din avgift.

När du ansöker om medlemskap godkänner du att dina personuppgifter kommer att databehandlas. Läs mer om behandling av personuppgifter enligt Personuppgiftslagen (PuL).

 

 Bli medlem i Sveriges Kommunikatörer

 

Vill din organisation samarbeta med Sveriges Kommunikatörer?

Varje år hjälper runt 60 företag oss att bidra till att driva utvecklingen av framgångsrik kommunikation. Tillsammans kan vi skapa mervärde, såväl för branschen i stort som för våra 7 400 medlemmar.

 För Silver och Guld-partners finns till exempel möjlighet att vara värd för ett seminarium tillsammans med oss och profilera er organisation för våra 7 400 medlemmar

 För vår Guldpartners finns även förmånerna att erbjuda alla sina anställde 25% rabatt på våra kurser – ett utmärkt sätt att bidra med att höja kunskapsutvecklingen för samtliga anställda på företaget. För Guldpartners ingår även en platsannons om ni går i rekryteringstankar under året.

 Här kan du läsa mer om våra olika partnerskap.

 

Medlem infografik 2

 

 

​Kostnadsfritt medlemskap för studenter

Knyt kontakter med arbetslivet redan under studietiden. Hos Sveriges Kommunikatörer får du en unik möjlighet att nätverka med 7 400 andra som jobbar med kommunikation. Att vara medlem hos oss kostar inget för dig som är student.

Bli medlem

Kontakt

Cecilia Loryd

Cecilia Loryd
Medlemsansvarig

Tfn: 0761 39 57 45
cecilia.loryd@sverigeskommunikatorer.se

loader
Laddar