Sara Rosengren ny ordförande för Region Stockholm

Sveriges Kommunikatörer har utsett Sara Rosengren, docent vid Handelshögskolan i Stockholm, till ordförande för Region Stockholm. Ordförandeskapet innebär att hon blir ansvarig för regionens programgrupp.

Den nytillsatta rollen som ordförande innebär att Sara Rosengren kommer att leda arbetet i Region Stockholms programgrupp. Gruppen ses fyra gånger per år och planerar de lokala evenemangen för regionens 3 200 medlemmar.

– Ordföranden i respektive region ska ha ett omfattande nätverk, vara en erfaren och kunnig person inom branschen, och vara lokalt förankrad i sin region. Sara Rosengren har allt detta, säger Cecilia Schön Jansson, vd på Sveriges Kommunikatörer.

Sara Rosengren är docent vid Handelshögskolan i Stockholm och forskar om marknadskommunikation. Hon ser ordförandeskapet som en möjlighet att komma kommunikatörerna och deras utmaningar närmre:

– Jag hoppas kunna tillföra en annan typ av kompetens i och med min akademiska förankring. Jag ser det också som en chans att vidga mina perspektiv och lära känna personer inom olika delar av kommunikationsbranschen, säger Sara Rosengren.

Sveriges Kommunikatörers lokala verksamhet är uppdelad i nio regioner. Alla regioner ska tilldelas en ordförande som underlättar arbetet med sin kompetens och sitt nätverk. Region Stockholm är först ut att tillsätta en ordförande.

Sara Rosengren ny ordförande för Region Stockholm (ladda ner som PDF)

Kontakt:

Sara Rosengren
Docent på Handelshögskolan i Stockholm,
Tfn: 08-736 95 67

Cecilia Schön Jansson
Vd på Sveriges Kommunikatörer
Tfn: 070-560 42 51

 

loader
Laddar