Student

Hos Sveriges Kommunikatörer får du en unik möjlighet att nätverka med 7 000 andra studenter och yrkesverksamma inom kommunikation. Ett studentmedlemskap är kostnadsfritt för dig som studerar på heltid. Knyt kontakter med arbetslivet redan under studietiden.

Varför bli studentmedlem hos oss?

Sveriges Kommunikatörer Student kan ses som en bro mellan studietiden och arbetslivet. Vi vill hjälpa dig att knyta kontakter med framtida kollegor. Vi vill erbjuda en plats där studenter och yrkesverksamma möts och tillsammans kan vi utveckla framgångsrik kommunikation.

Ett medlemskap och aktivt nätverkande är meriterande för arbetslivet. Det kan innebära såväl branschvana som personlig utveckling inom kommunikationsområdet.

 

Vad ger ett studentmedlemskap dig som student?

Kunskap

Ett nätverk som ökar kunskapen för kommunikation och branschen samt ett verktyg för att lyckas i det framtida arbetslivet. Se gärna i högerspalten "Fakta och verktyg"

Kompetensutveckling

Du som har ett studentmedlemskap får möjlighet att lära dig mer om kommunikation på våra kostnadsfria event, i mån av plats. Något som skapar meriterande kompetensutveckling. Detta gäller ej Stora Kommunikatörspriset då det är ett särskilt event.

Meriter och erfarenheter

Via ditt studentmedlemskap få du möjlighet att ta del av relevanta jobberbjudanden inom kommunikation. Även praktikplatser annonseras på vår webbplats. Detta skapar meriter och erfarenheter, men även möjligheter till viktiga referenser för framtiden. 

 

Bli medlem

loader
Laddar