Nyheter

Vi på Sveriges kommunikatörer ger dig det du behöver hålla koll på inom kommunikationsyrket. Vi samarbetar med universitet om forskning, analyserar data för att fördjupa vår kunskap, lär av varandras med- och motgångar och vi bevakar trender och skeenden.

Senaste nytt

emma klein 770x360
21 okt 2019

Emma är projektledare och har varit på The Amazing Society i tre år. Hon arbetar dagligen med att designa strategier för företag om hur de ska arbeta för att maximera nyttan av marknadsföring i digitala kanaler. Vi satte oss ned med Emma för att förstå mer kring utmaningarna som finns i digital marknadsföring och vad det är hon ser hos sina kunder som ger bästa effekt.

email
21 okt 2019

Allt färre delar andras innehåll i sociala medier, fler betalar för film och musik på nätet och antalet användare på sociala medier planar ut. Det är några av insikterna från Internetstiftelsen årliga studie av svenska folket internetvanor.

sa planerar massa 770x360
16 okt 2019

Kan man lyckas med mässan även med en snäv budget? Vi bad kursledare Ulrika Sandström Klinth dela med sig av sina tre bästa tips.

hanawrashid
15 okt 2019

Hur når man egentligen rätt målgrupp? Vi ställde tre snabba frågor till sociala medier-experten Hanaw Rashid som leder kursen Så når du din målgrupp på sociala medier och når maximal effekt.

hanna brogren kavaj 770x360
14 okt 2019

"I fredags blev jag felciterad av Resumé som skrev en artikel om och ville ha min syn på årets statistik från Arbetsförmedlingen", skriver Hanna Brogren som är generalsekreterare på Sveriges Kommunikatörer.

karl johan nylen 770x360
13 okt 2019

Att åka berg- och dalbana kan kittla men är inte alltid en dans på rosor. En klyscha? Ja visst! Men den blev verklighet för de cirka 60 nyanställda på Jämställdhetsmyndigheten i Göteborg då beslutet kom om att lägga ner innan man knappt ens hunnit dra igång.

loader
Laddar