Nyheter

Vi på Sveriges kommunikatörer ger dig det du behöver hålla koll på inom kommunikationsyrket. Vi samarbetar med universitet om forskning, analyserar data för att fördjupa vår kunskap, lär av varandras med- och motgångar och vi bevakar trender och skeenden.

Senaste nytt

mosaik sommarkurser
7 jul 2021

Vill du lära dig om spännande metoder som Nudging till Design thinking? Eller bör du få bättre grepp om mätning och webbanalys? Se alla on-demand-kurser!

hanna brogren
7 jul 2021

Efter nästan fyra år som generalsekreterare och vd på Sveriges Kommunikatörer går Hanna Brogren vidare till Region Stockholm där hon blir kommunikationsdirektör i regionledningskontoret.

tank ux aven nar du skriver till kollegan
24 jun 2021

Vardagens formella och informella konversationer har flyttat in i chattverktyg och mailtrådar. Korta meningar och avsaknaden av både ton och ansiktsuttryck bäddar för missförstånd. När nu hybridkontorets digitala kommunikation är ett faktum, hur är vi tydliga utan att tappa fokus och peppande utan att tumma på professionaliteten?

tillganglighet for mobilappar
23 jun 2021

Lagen om tillgänglighet till digital offentlig service (DOS-lagen) utökas nu till att innefatta även appar. Kommunikatörer måste från och med den 23 juni säkerställa att alla appar är tillgängliga så att alla kan ta del av innehåll och funktioner oavsett förutsättningar.

regionskane
21 jun 2021

Snabbfotade Region Skåne samlade kraft både internt och i lokalsamhället för att möta utmaningarna under pandemin.

emanuelkarlsten foto stina stjernkvist
20 jun 2021

Med egna krafter lyckades Emanuel Karlsten både värdera och utmana stora aktörers kommunikation under pandemin. Hans klarsynta rapportering i digitala kanaler har uppmärksammats kontinuerligt av både stora mediehus, myndigheter och mediekonsumenter.

loader
Laddar