Nyheter

Vi på Sveriges kommunikatörer ger dig det du behöver hålla koll på inom kommunikationsyrket. Vi samarbetar med universitet om forskning, analyserar data för att fördjupa vår kunskap, lär av varandras med- och motgångar och vi bevakar trender och skeenden.

Senaste nytt

helenabrunkman
30 mar 2020

Behöver du få ut samhällsinformation i rörligt format snabbt? Här är de fem bästa tipsen från Helena Brunkman, kursledare för succékursen Filma med mobilen. 

roshanak webb
30 mar 2020

Det krävs en ansträngning för att kommunicera till personer som inte är som en själv, men det är också en av kommunikatörens viktigaste uppgifter. För att lyckas krävs bland annat självreflektion, menar Roshanak Fatahian, Business Director på Volontaire och medgrundare av nätverket All of us.  

ideell organisation 2020
23 mar 2020

Hur skapar man engagemang om tabubelagda ämnen? Vad händer när man börjar utgå från målgruppens behov? Och hur viktigt är varumärket för att lyckas med sin kommunikation? Möt de nominerade i kategorin Ideell organisation.  

ung talang 2020
23 mar 2020

Rekordhögt deltagande, poddboom och estetiskt tilldragande information. Vi har pratat med de nominerade i kategorin Ung talang och hur de jobbar med kommunikation. 

skp2020
16 mar 2020

Vad händer när kommunikation blir en kärnfråga i en verksamhet? Hur får man stort genomslag med sparsam budget? Och är en strategi viktigare än pengar? Svaren finns hos årets finalister i kategorin Bästa kommunikation Offentlig sektor.

skp 770x360
16 mar 2020

Genomtänkt kommunikation som bidrar till förändring och engagemang på riktigt. Stora kommunikationsprisets nominerade i kategorin Näringsliv visar när kommunikation blir som bäst. Vi har låtit dem berätta om sitt arbete.

loader
Laddar