Nyheter

Vi på Sveriges kommunikatörer ger dig det du behöver hålla koll på inom kommunikationsyrket. Vi samarbetar med universitet om forskning, analyserar data för att fördjupa vår kunskap, lär av varandras med- och motgångar och vi bevakar trender och skeenden.

Senaste nytt

johan edberg 770x360
18 nov 2019

UX-writing är mer än ytterligare ett kryptiskt engelskt låneord. Det är en integrerad del i UX-design som förtjänar din uppmärksamhet. Det handlar nämligen om hur du får fler nöjda användare och kunder med lite välplacerad, välskriven och koncis text – mikrocopy.

mats danielsson 770x360
17 nov 2019

I vardagen, på jobbet och vid högtidliga sammanhang finns en uppsjö av oskrivna regler för hur vi ska bete oss för att visa hänsyn och uppfattas som artiga. Men vilka etikettsregler gäller på internet? Hur bemöter vi människor på ett hänsynsfullt sätt när vi interagerar via e-post eller i sociala medier? Sveriges Kommunikatörer tog kontakt med en av Sveriges främsta experter på bemötande – Mats Danielsson, också kallad Etikettdoktorn.

genrebild business 770x360
16 nov 2019

Den 16 februari anordnar Sveriges Kommunikatörer Månadens frukost i Stockholm och denna gång handlar det om Employer branding. Frukostseminariet gästas av Anna Dyhre som arbetat med Employer branding och HR i drygt 15 år, bland annat som Senior Advisor på Coreworkers AB. Sveriges Kommunikatörer sammanfattar ett par viktiga reflektioner och Employer branding-tips inför det annalkande frukostseminariet!

joni lindgren 770x360
11 nov 2019

Byråvärlden | Joni Lindgren, Growth Director på Rebel and Bird, har hjälpt flera stora företag med deras digitala tillväxt. Här ger hon dig tre konkreta experiment att börja med.

skp2020
7 nov 2019

Nomineringen till Stora Kommunikationspriset är öppen och alla är välkomna att nominera en eller flera kandidater i de olika kategorierna. Bland de inlämnade bidragen kommer vinnarna att utses av en välrenommerad jury.

genrebild ledarskap 770x360
4 nov 2019

Många pratar om betydelsen av kommunikativt ledarskap för att engagera medarbetare, lösa problem och nå mål. Men finns det en tydlig definition av begreppet och hur får vi chefer att bli kommunikativa? Sveriges Kommunikatörer går igenom och ger dig tips på hur du inleder arbetet.

loader
Laddar