Nyheter

Vi på Sveriges kommunikatörer ger dig det du behöver hålla koll på inom kommunikationsyrket. Vi samarbetar med universitet om forskning, analyserar data för att fördjupa vår kunskap, lär av varandras med- och motgångar och vi bevakar trender och skeenden.

Senaste nytt

Parisa Khosravi
26 maj 2023

Kinaägande, kongressförhör och rykten om desinformation. Det har stormat över världen runt appen som har nära en miljard följare. Parisa Khosravi, TikToks kommunikationschef i Norden, är veckans gäst i Kommunikationspodden.

Sofia Barré, Patrik Eksell och Petra Thor Jonzon
22 maj 2023

Communication Executives Program är ett managementprogram skapat i samarbete mellan Sveriges Kommunikatörer och KTH Executive School. Programmet ger deltagarna möjlighet att utvecklas, nätverka och hänga med i den digitala utvecklingen. Sofia Barre, Petra Thor Jonzon och Patrik Eksell berättar om sina upplevelser av programmet och vad du som framtida deltagare kan förvänta dig.

Fanny Ernestrand
17 maj 2023

Fanny Ernestrand, kommunikationschef på Min Doktor, brinner för intern kommunikation. Hon berättar om sin professionella resa och varför du måste börja internt för att kunna lyckas externt.

Thomas Hansen
12 maj 2023

Det handlar om place branding i veckans avsnitt av Kommunikationspodden. Han representerar en kommun som är nominerad till årets stad - trots det ser kommunikationsdirektör Thomas Hansen att många har en förvrängd bild av Umeå och Norrland generellt.

11 maj 2023

Gästkrönika | Artificiell intelligens (AI) har blivit allt viktigare inom kommunikations- och marknadsföringsbranschen. Detta gäller inte minst för sociala medier, där Facebook, Instagram och flera andra plattformar redan börjat inkorporera AI på olika sätt.

Kajsa Persson-Berg
11 maj 2023

Vad innebär EU:s Green Claims och hållbar kommunikation? Kajsa Persson-Berg, Director of Communications & Executive Coordinator på ICC Sweden, berättar om vikten av etisk kommunikation och varför det är viktigt. 

loader
Laddar