Nyheter

Vi på Sveriges kommunikatörer ger dig det du behöver hålla koll på inom kommunikationsyrket. Vi samarbetar med universitet om forskning, analyserar data för att fördjupa vår kunskap, lär av varandras med- och motgångar och vi bevakar trender och skeenden.

Senaste nytt

artikel 200121
20 jan 2020

Idag är framgångsrik sökmotoroptimering beroende av både processtänk och ett nyanserat team av kompetenser, där den rätta mixen leder till bättre ranking, fler besökare och större impact.

manne hanna 770x360
20 jan 2020

Kunskap om löner och förmåner är viktigt för att stärka och utveckla professionen kommunikation. Genom ökad transparens om arbetsvillkor och utvecklingsmöjligheter bidrar vi till mer jämlika förutsättningar för alla som arbetar med kommunikation, oavsett bransch eller sektor. Nu inleder Sveriges Kommunikatörer ett flerårigt samarbete med HR Commitment för att kartlägga lönebilden för olika funktioner och roller inom kommunikation.

hanna brogren 770x360 backdrop
13 jan 2020

"Kommunikation är ett kraftfullt verktyg i vår komplexa tid och omvärld. Nu är det dags att göra denna kraft synlig", skriver Sveriges Kommunikatörers generalsekreterare Hanna Brogren.

johanna snickars 770x360
9 jan 2020

I mars går årets upplaga av Stora Kommunikationspriset av stapeln och nomineringsprocessen är i full gång. Vi tog kontakt med en tidigare vinnare för att diskutera ledarskap, digitalisering och utmaningar. Johanna Snickars vann priset som Bästa kommunikativa ledare år 2017 och är i dag kommunikationschef på ett av Ericssons mest spännande affärsområden. 

ulrika nyback 770x360 forelaser
27 dec 2019

Det krävs träning för att medvetet kliva in i flow, men för den ihärdige väntar stora fördelar. Vi blir nämligen upp till fem gånger mer kreativa och produktiva i tillståndet flow. Dessutom fördubblas vår förmåga att lära oss nytt. Ulrika Nybäck, som leder heldagen i modern Storytelling, förklarar hur det är möjligt.

lisa walder erik isberg 770pxny
17 dec 2019

Vi bad Lisa Walder och Erik Isberg, kursledare för Innehållsproduktion - bli din egen produktionsstudio, svara på några snabba frågor om hur man ska tänka och komma igång med content.

loader
Laddar