Nyheter

Vi på Sveriges kommunikatörer ger dig det du behöver hålla koll på inom kommunikationsyrket. Vi samarbetar med universitet om forskning, analyserar data för att fördjupa vår kunskap, lär av varandras med- och motgångar och vi bevakar trender och skeenden.

Senaste nytt

9 jul 2019

Hur bemöter kommunikatörer och journalister tillsammans hoten mot demokratin? Sveriges Kommunikatörer bjöd in experter för att diskutera frågan. Se hela seminariet som innehåller intressanta reflektioner om förtroende, värderingar och det nya medielandskapet. 

1 jul 2019

Hur kan kommunikatörer arbeta för att stödja ledare som vill bli mer kommunikativa? Frågan diskuterades av en panel på Sveriges Kommunikatörers fullsatta seminarium i Almedalen.

1 jul 2019

Nyckeln till framgångsrika organisationer är kommunikation och ledarskap. Sveriges Kommunikatörer bjöd under måndagen in experter för att diskutera morgondagens kommunikativa ledarskap och vad som krävs av kommunikatörerna. Se hela seminariet från Almedalen. 

26 jun 2019

Nu förändrar vi vår webbplats så att din användarupplevelse kan förbättras. Under vecka 26 gör vi stora uppdateringar, vilket kan påverka prestandan här på webbplatsen. Behöver du kontakta oss kan du alltid mejla. Vi finns på plats i Almedalen från 30 juni och uppdaterar våra sociala medier som vanligt.

17 jun 2019

Samhällets stora förändringar, med artificiell intelligens och globalisering i spetsen, ändrar villkoren för professionell kommunikation och ledarskap. I framtidens organisationer krävs ännu mer dialog, samarbete och medskapande. Läs professor Anne Gregorys gästartikel och ta del av hennes reflektioner om vad som krävs av morgondagens kommunikatörer.

17 jun 2019

Almedalsveckans program med tusentals officiella evenemang är en snårig djungel. Sveriges Kommunikatörer tipsar om över 30 evenemang som kan vara intressanta för dig som arbetar med kommunikation.

Loading...
loader
Laddar