Nyheter

Vi på Sveriges kommunikatörer ger dig det du behöver hålla koll på inom kommunikationsyrket. Vi samarbetar med universitet om forskning, analyserar data för att fördjupa vår kunskap, lär av varandras med- och motgångar och vi bevakar trender och skeenden.

Senaste nytt

evahannared 1
10 aug 2020

Intervju med EvaHanna Wittrin, utbildningschef på Sveriges Kommunikatörer, om det digitala lärandet.

elisabeth wall bennet webb
10 aug 2020

Intervju med Elisabeth Wall Bennet från Folkhälsomyndigheten.

webinar nordic
29 jun 2020

En webbinar-serie från The Nordic Alliance for communication and management tar upp trender inom kommunikation med hjälp av nordiska experter. Bland annat föreläser professon Catrin Johansson, som är gästföreläsare på Sveriges Kommunikatörer.

akestam webb
29 jun 2020

Intervju med Nina Åkestam om hur stereotypisering i reklam påverkar varumärken.

botkyrkabyggen
22 jun 2020

Botkyrkabyggen blev vinnaren av Stora Kommunikationspriset för offentlig sektor i år för att ha nått storartade resultat och positiv uppmärksamhet med lagarbete och synergier. Nu delar Botkyrkabyggen med sig av sin lyckade mediestrategi.

susanne catrin 1
22 jun 2020

I slutet av maj presenterade Catrin Johansson, professor vid Mittuniversitetet, sin senaste kommunikationsforskning under webbinariet Kommunikatören som verksamhetsutvecklare. Vi ställde några av frågorna som deltagarna hade till Catrin Johansson och Susanne Dahlman, kursledare för vår senaste kurs som vi tagit fram tack vare det stora intresset: Train-the-trainer: Utbilda chefer i kommunikativt ledarskap.

loader
Laddar