Nyheter

Vi på Sveriges kommunikatörer ger dig det du behöver hålla koll på inom kommunikationsyrket. Vi samarbetar med universitet om forskning, analyserar data för att fördjupa vår kunskap, lär av varandras med- och motgångar och vi bevakar trender och skeenden.

Senaste nytt

boktips strategisk kommunikation
14 jan 2021

Hur ser en bra kommunikation i sociala medier ut i praktiken? Här är ett antal konton inom vitt spridda verksamheter att inspireras av på olika sätt.

socialamedier
11 jan 2021

Hur ser en bra kommunikation i sociala medier ut i praktiken? Här är ett antal konton inom vitt spridda verksamheter att inspireras av på olika sätt.

magdalena larande
8 jan 2021

Magdalena Allgren, kommunikationschef på Lärande har alltid tyckt att det varit viktigt att visa på den expertis som kommunikatörer kan bidra med. Hon har nu tillsammans med hela verksamheten med 850 medarbetare påbörjat resan mot den kommunikativa organisationen.

poddtips
4 jan 2021

Vi har samlat orden som vi kommunikatörer kommer använda mer och mer under 2021.

skraddarsydda kurser
18 dec 2020

Här är de ämnen som har varit allra mest eftertraktade när ni velat kompetensutveckla er under 2020. Förutom förflyttningen till distansbaserat lärande har det uppkommit ett par tydliga trender som påverkat vilka ämnen kommunikatörer velat utveckla sig inom.

svenskarointernet
15 dec 2020

Mejl är en fantastisk kanal, som kräver sitt arbete. Tänk om ditt mejl, trots all den tid du lägger ned på det, aldrig ens når mottagaren? Detta trots att mottagaren aktivt bett om att få ta del av ditt innehåll. Det är ett frustrerande slöseri när ditt mejl hamnar i skräpposten. Här får du sju råd om hur du kan öka chansen att dina mejl kommer fram.

loader
Laddar