Nyheter

Vi på Sveriges kommunikatörer ger dig det du behöver hålla koll på inom kommunikationsyrket. Vi samarbetar med universitet om forskning, analyserar data för att fördjupa vår kunskap, lär av varandras med- och motgångar och vi bevakar trender och skeenden.

Senaste nytt

uthallighet webb
25 maj 2020

Coronakrisen är i högsta grad pågående men många människor har börjat släppa på förhållningssättet till smittspridningen av viruset. Så hur gör man för att motivera människor att hålla avstånd och jobba hemma? Vi har frågat Anna Strömblad, kommunikationsdirektör på Region Skåne och Annica Snäll, kommunikationschef i Jönköpings kommun hur deras team jobbar.

charlotte wiback webb
25 maj 2020

Tips från Charlotte Wibäck om hur man ska jobba med kommunikation under kristider.

kompetens rapport webb
18 maj 2020

Vi ser att kommunikatören allt oftare efterfrågas som verksamhetsutvecklare. Det handlar om att få effekt av den samlade kommunikationen i företag och organisationer. Den roll vi på Sveriges Kommunikatörer kallar Generalisten är en av de fyra roller som träder fram i vår kompetenskartläggning. Generalisten har helhetssyn och kan driva verksamhetsutveckling genom att se till att kommunikation är ett strategiskt verktyg i alla viktiga processer. Det kräver att kommunikationskompetensen är god, även utanför kommunikationsavdelningen.

louise webb
18 maj 2020

Intervju med Louise Carmén Ekedahl om hur det är att gå Sveriges kommunikatörers Communication Executive Program.

byravarlden nyhetsbrev uthallighet webb
15 maj 2020

Tips på hur man gör för att organisationen ska hålla motivationen uppe när de jobbar på distans.

jonas webb
11 maj 2020

Intervju med Jonas Mauritzon om nätverkande.

loader
Laddar