14 september – informationsfrukost om Communication Executives Program

Publicerad: 8 jun 2017

Vill du utveckla ditt ledarskap och skapa förutsättningar för verksamhetsutveckling i organisationen? Då är Communication Executives Program (CEP) något för dig! Ta första steget redan nu, kom på en informationsfrukost och få reda på vad programmet skulle innebära för dig och din karriär – vi bjuder på frukost, inspiration och information på Skofabriken vid Hornstull.

Var? Skofabriken, Hornstull Stockholm
När? 14 september - frukost serveras från 07:30, föredraget börjar 08:00

Anmäl dig till frukosten

 

Om programmet

6 februari 2018 – Communication Executives Program. Den tjugonde upplagan av vårt uppskattade managementprogram för kommunikatörer i ledande befattning. Programmet vänder sig till dig som sitter i ledningsgrupp eller är på väg in i ledningsgrupp.

Syftet med utbildningen är att utveckla din förmåga att aktivt, analytiskt och kreativt ta dig an ledningsfrågor. Du får fördjupad förståelse för verksamhets- och affärsutveckling, stärker ditt ledarskap och förfinar din förmåga att leda det kommunikativa arbetet i din organisation.

Vi lovar att du kommer att få växla från ett perspektiv till ett annat och i slutändan stå klar och tydlig kring hur du vill utveckla din egen kommunikationsenhet eller verksamheten i stort. Programmet varvar föreläsningar med diskussioner och egna reflektioner.

Läs mer

Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 400 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

loader
Laddar