Artificiell intelligens och kommunikatörens etiska ansvar

Publicerad: 10 dec 2018

Varför är det viktigt för kommuniaktörer att reflektera kring artificiell intelligens, hur förbereder vi oss och har vi ett etiskt ansvar? Vi ställde frågorna till Anne Gregory som är en av världens ledande professorer inom corporate communication.

Från och med nästa år är hon progamansvarig för managementprogrammet Communication Executives Program, ett program utvecklat av Sveriges Kommunikatörer och Handelshögskolan i Stockholm (SSE Executive Education).

Intervju med professor Anne Gregory

Om Communication Executives Program

Communication Executives Program är ett managementprogram för chefer inom kommunikation inom näringsliv och offentlig verksamhet. Innehållet är inriktat på kunskapsbreddning och fördjupning för kommunikationsarbetet på ledningsnivå, utvecklat i samarbete med SSE Executive Education. Programmet har kontinuerlig antagning och ges en gång per år. Communication Executives Program omfattar sex moduler och totalt 20 dagar.

Nästa omgång startar den 5 februari 2019
Läs mer om programmet

 


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 800 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

loader
Laddar