Bli en bättre och mer kreativ skribent med Suzanne Rosendahl

Publicerad: 9 apr 2018

– Det är vi som skriver som tror att det behöver vara på det sättet. Men egentligen behöver det inte det. Det finns massor att göra med sakprosan. Och det krävs om vi ska nå fram, säger Suzanne.

För Suzanne är det viktigt att nå fram till läsaren. Idag är hon konsult inom språk- och kommunikationsområdet, lärare på Stockholms universitet och IHM Business School samt ledare för kursen "Kreativt skrivande" hos Sveriges Kommunikatörer. Hennes långa erfarenhet och hennes tro på att språk och skrivande verkligen kan göra skillnad gör henne till en given lärare för kursen. Hennes engagemang lyser tydligt fram i sättet hon lär ut.

– Under de här dagarna kommer deltagarna att förvandlas från duktiga skribenter till kreativa skribenter som vågar ta sig förbi murarna, och ta sig runt problem för att nå fram till läsaren, säger Suzanne Rosendahl.

Vi mötte Suzanne för en intervju om vad kursen kan ge deltagarna och vad kreativt skrivande innebär.

 

Läs mer eller anmäl dig till kursen här.


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 400 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

loader
Laddar