Boktips: Intranät som skapar värde

Publicerad: 5 maj 2015

Bara 29 procent av användare tycker att det är enkelt att hitta det de söker på sitt intranät. Och endast 14 procent av intranätansvariga jobbar heltid med sitt intranät.

Bilden som inledningsvis målas upp av svenska intranät i boken Intranät som skapar värde – Inspiration, råd & tips för dig som arbetar med intranät och digitala arbetsplatser är dyster. Men med framtidstro målar författarna därefter upp en bild av hur intranät skulle kunna leda till framgång.

Boken kombinerar aktuell statistik, konkreta exempel och handfasta tips om allt från webbanalys till hur man hanterar intranätets olika intressenter. Det är en praktisk handbok för de som vill utveckla intranät som erbjuder argument för varför intranät bör prioriteras och satsas på.

Läs mer

Antologin av redaktör Kristian Norling innehåller en samling artiklar av experter på området, nämligen Oscar Berg, Ingrid Domingues, Pierre Du Rietz, Nils-Erik Gustafsson, Fredric Landqvist, Sara Redin, Fredrik Wackå och Marcus Österberg. Boken går att beställa hos Intranätverk.

Digitalt
loader
Laddar