Cecilia Schön Jansson lämnar som VD för Sveriges Kommunikatörer

Publicerad: 17 maj 2017

Cecilia Schön Jansson har varit VD på Sveriges Kommunikatörer sedan mars 2013. Cecilia var tidigare ordförande i organisationen mellan 2007 och 2013, och har dessförinnan varit kommunikationsdirektör för bland annat Saab AB, Alecta och Trygg-Hansa .

Cecilia väljer nu att lämna som VD för Sveriges Kommunikatörer för att ha mer tid för egna konsultuppdrag.

Cecilia Schön Jansson kommer att vara kvar i tjänst tills det att en ny VD är utsedd. Rekryteringsprocessen är påbörjad och leds av organisationens ordförande Per Mossberg.

–Cecilia har gjort ett mycket bra arbete som VD där hon lett utvecklingen av verksamheten med kraftig medlemstillströmning, stabil ekonomi och en väl fungerande organisation. Jag respekterar hennes beslut att nu lämna för att börja en ny fas i sitt professionella liv. Vi tackar för hennes insatser och önskar henne lycka till, säger Per Mossberg.

Sveriges Kommunikatörer samarbetar med Håkan Ekström på Odgers Berndtson i rekryteringen av ny VD. 

 


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 400 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

loader
Laddar