Dags för sommarledigt!

Publicerad: 2 jul 2018

Vi har fört samtal om hur allt kommunicerar och att alla publicerar, om behov av tydligt ledarskap och hur kollegor tar nya kommunikativa roller. Vi har lärt av varandra och vi har utvecklat kompetens.  

Vilken vår det har varit! Vi har varit i internationella sammanhang och här hemma på elva platser i landet. Vi har diskuterat och rapporterat hem om trender och forskning. Och vi har fördjupat oss i hållbarhet och finansiell kommunikation,

Många av er har gått kurser, deltagit i nätverk och några i längre program. Vi är verkligen föreningen för kommunikatörer som vill utvecklas och lära nytt!

Så nu vill jag tacka er alla; medlemmar och programgrupper, kursdeltagare och kursledare, partners och prisvinnare. Det är vi tillsammans som är Sveriges Kommunikatörer!

Nu ska vi pusta ut, varva ner, läsa böcker och vad vi nu gör för att fylla batterierna. Vi ses i höst – jag ser redan fram emot det.

Trevlig sommar!

Hanna Brogren är sedan december 2017 generalsekreterare och vd för Sveriges Kommunikatörer. Hon var tidigare kommunikationsdirektör i flera stora organisationer och har under många år varit ideellt aktiv i Sveriges Kommunikatörer. 


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 800 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

loader
Laddar