Den 15 oktober avslutas medlemsundersökningen

Publicerad: 9 okt 2017

Hur upplever du vår verksamhet?

"Fortsätt driva frågan kring vad och var vi kommunikatörer är inom några år. Mycket viktigt då vår bransch digitaliseras och automatiseras, att vi vågar och kan förändras och bli mer stöttande än materialproducenter."

"Kommunikation betraktas många gånger fortfarande som ett hantverk eller som komplement och stöd till affärsledning. Jag tycker att Sveriges Kommunikatörer ska utmana detta och se om inte kommunikation rent av ÄR affärsledning som stöttas upp av t ex ekonomi. Varför ska kommunikatören nöja sig med att vara stöd och coach och inte ledare?"

"Alla era mingel och frukostar är ovärderliga då man sitter med liten budget - det ger ändå en chans att komma ut och möta andra och få nätverka, ta del av intressanta ämnen och få chansen att ställa frågor. Fortsätt! (Eller utöka rentav!)"

Tidigare år har undersökningen givit värdefull kunskap som bidragit till verksamhetens utveckling. Det vill vi gärna återse i år.

–Jag hoppas att årets medlemsundersökning slår rekord i antal svar från er så att vi kan ligga i framkant och bli ännu mer den kunskapsorganisation som ni vill att vi ska vara, säger Cecilia Loryd, medlemsansvarig på Sveriges Kommunikatörer.


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 400 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

loader
Laddar