”Det digitala landskapet har blivit den stora, rosa elefanten i rummet”

Publicerad: 3 jun 2016

– Personligen känner jag att det digitala landskapet har blivit den stora, rosa elefanten i rummet. Som kommunikatör förväntas man hänga med allt, samt kunna allt, och jag har märkt att många av mina branschkollegor inte vågar säga "jag förstår inte" eller "vad är det här"? Och i ärlighetens namn är jag lika skyldig, säger Juan Navas, kommunikationsansvarig på Sveriges Kommunikatörer.

För att råda bot på detta arrangerar Sveriges Kommunikatörer en after work på Summit Skofabriken den 15 juni i Hornstull. Under eftermiddagen kommer Juan Navas i ett samtal med Peder Fjällström, vd på den digitala byrån Earth People, att svara på dina frågor om digital kommunikation. Med aw:n vill Sveriges Kommunikatörer erbjuda ett informellt forum där vi kan lyfta alla sorts frågor om digital kommunikation. Förhoppningen är att ge dig som deltar en djupare förståelse samt hjälpa dig att hitta rätt i den digitala utvecklingen.

Läs mer och boka plats

PS. Nyfiken på att veta mer om vem Peder Fjällström är? Spana in det här blogginlägget, där han berättar om hur hans familj använder Slack för att frigöra tid.

Digitalt
loader
Laddar