Diskutera annonsering på Instagram och vad kommunikationsplaner ska innehålla

Publicerad: 30 okt 2015

Hur svarar din organisation på arga eller ironiserande kommentarer i sociala medier? Funderar du på att annonsera på Instagram, men vet inte riktigt var du ska börja? Eller jobbar du just nu med att ta fram en övergripande plan för din organisations internkommunikation?

På Sveriges Kommunikatörers Facebooksida publiceras varje vecka frågor som handlar om allt från ledarskap och strategier, till konkreta råd om planering, riktlinjer och uppföljning. För att delta i diskussionen, besök Sveriges Kommunikatörer på Facebook. Om du inte vill missa någon fråga kan du under "Gilla"-knappen välja "Ta emot aviseringar". Då får du en notis varje gång en ny fråga lagts upp. För tidigare ställda frågor, besök Kunskapsbanken.

Senaste frågorna om kommunikation

Arga kommentarer i sociala medier – svara eller inte?En kommunikatör vill ha tips på hur organisationer bör svara på...

Posted by Sveriges Kommunikatörer on den 29 oktober 2015

Vad ska en internkommunikationsplan innehålla?En organisation ska ta fram en plan för sin internkommunikation. Vad ska...

Posted by Sveriges Kommunikatörer on den 27 oktober 2015

Annonsera på Instagram – hur?En organisation vill annonsera på Instagram. Vad tycker du att de bör tänka på? Dela gärna med dig av funderingar, tankar och idéer!

Posted by Sveriges Kommunikatörer on den 22 oktober 2015
Digitalt
loader
Laddar