Dr Philippa Malmgren på Nordic Financial Communication Summit den 30 maj på hotel AtSix i Stockholm

Publicerad: 14 maj 2018

Dr. Philippa Malmgren är rankad av bland annat The Economist som en av världens mest inflytelserika geopolitiska tänkare och har band annat varit finansiell rådgivare för George W Bush under hans tid som president i USA. Den 30 maj kommer hon till Sverige för att tala på premiären för Nordic Financial Communciation Summit, på hotel AtSix i Stockholm. I sin Key Note tar Philippa Malmgren fasta på hur teknik och AI förändrar den geopolitiska arenan i grunden. Vad är det som driver global utveckling, och hur ska man bäst förstå den nya världen?

Frågor som kommer att diskuteras är bland annat: Vilken roll spelar det att Lagos är det nya globala centret för programmering, och inte Bangalore? Vilken roll spelar Kina och Mexiko i den globala utvecklingen? Hur kommer Putins uttalande att "AI is the new frontier of international politics" att påverka relationen till väst? Hur kommer Kinas eventuella införande av en Social Credit Score att påverka 1 miljard människors beteende?

Känd för att gå mot strömmen, spår även Philippa Malmgren en ekonomisk utveckling lik den som skedde i början av den första industriella revolutionen. "The coming years will bring about an unprecedented level of economic growth. Reasons why the catastrophe we dread will not happen." Säger hon inför sin key note.
Philippa Malmgrens key note är ett måste för alla som är intresserade av den globala ekonomiska och geopolitiska utvecklingen de kommande åren.

Säkra dina biljetter till Nordens största konferens inom finansiell kommunikation idag! För biljetter och fullständigt schema, besök fincomsummit.se. Som medlem i Sveriges kommunikatörer får du även ett rabatterat pris, ange koden SVKOM vid bokning.

Bland talarna märks också Frédéric Cho, vice ordförande på Svensk-Kinesiska handelskammaren, Pär-Jörgen Pärson, stjärninvesterare på Northzone känd för bland annat sin investering i Spotify, Hanna Brogren, VD och generalsekreterare på Sveriges Kommunikatörer, Ann Grevelius, styrelseledamot Opti, Lauri Rosendahl, VD för Nasdaq Nordic och Nasdaq Stockholm, Magnus Billing, VD Alecta, Hans Lindberg VD för Svenska Bankföreningen och före detta Statssekreterare.

Vid frågor, kontakta:

Charlotta Mossberg, Hallvarsson & Halvarsson
Mobil: 076 – 109 05 20
E-post: charlotta.mossberg@halvarsson.se


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 400 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning. 

loader
Laddar