Extrainsatt tillfälle för succékursen ”Filma med mobilen”

Publicerad: 29 apr 2016

– Behovet av att enkelt och effektivt kommunicera med rörlig bild exploderar just nu. Vi imponeras av vad man kan åstadkomma rent tekniskt med en mobiltelefon och en redigeringsapp – utmaningen är snarare berättartekniken. Redan kort efter kursen har många deltagare producerat egna filmer, säger Helena Brunkman, producent och aktuell som kursledare för Sveriges Kommunikatörers kurs "Filma med mobilen".

Gensvaret för kursen har varit stort. Samtliga genomförda kurser har varit fullbokade och kursen får ett högt genomsnittligt betyg i utvärderingarna – 5,7 av 6,0 möjliga. Therese Månsson, kommunikatörer på Landskrona Stad säger såhär efter att ha deltagit under våren:

– Man kan gå direkt till handling efter utbildningen, och de exempel vi fick öva med var väldigt relevanta. Går att applicera direkt på den egna verksamheten. Och så var det roligt!

En annan kursdeltagare som också är nöjd är Jonas Linné. Han jobbar som webmaster på Helsingborgshem.

– Helena och Mats brinner för film och det märks. Tack för en dag som mitt företag kommer att ha nytta av lång tid framöver. Mycket bra balans mellan praktik och teori och ert stora filmengagemang smittar av sig.

Läs mer 

Sex tips när du filmar med mobilen
Digitalt
loader
Laddar