Filma med mobilen - bekanta dig med en av Sveriges Kommunikatörers populäraste kurser

Publicerad: 3 apr 2018

Filma med mobilen är en av Sveriges Kommunikatörers populäraste kurser. Kursen har gått i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Uppsala och Umeå.

Kursen leds av Helena Brunkman som tidigare har arbetat som journalist och redaktör på TV4, och Mats Strömqvist, videofotograf som tidigare har arbetat med Uppdrag granskning. Idag driver de tillsammans produktionsbolaget Rallarsving.

– Verktygen i mobiltelefoner är så bra idag att det är svårt att se skillnaden i kvalitet jämfört med reportage från Aktuellt eller Rapport. Verktygen är också enkla att hantera vilket gör att det svåraste inte är tekniken, utan istället att hitta en tydlig vinkel och ett intressant innehåll. Det svåraste är att ta bra bilder, vara intresserad av människor och kunna berätta en bra story, säger Mats Strömqvist.

 

Kommande kurstillfällen

Vill du lära dig mer om hur du kan skapa bra filmer med mobilen? Sveriges Kommunikatörer arrangerar en mängd kurser med fokus på att filma med mobilen - både för dig som är nybörjare och för dig som önskar fördjupning.

Filma med mobilen kan även köpas in som uppdragsutbildning till organisationen eller företaget. Beställer du in kursen till din organisation eller till företaget får du sju instruktionsfilmer med alla redigeringsmoment på köpet. 

 

Filma med mobilen grundkursen:

10 april 2018 – Malmö

24 april 2018 – Jönköping

7 juni 2018 – Stockholm

 

Filma med mobilen - avancerad:

19 april 2018 – Stockholm

2 maj 2018 – Malmö

17 maj 2018 – Göteborg

 

Filma med mobilen - tvådagarskurs:

21 maj 2018 – Stockholm 


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 400 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning. 

loader
Laddar