Först till kvarn! Rabatterbjudande på biljetter till World Public Relations Forum

Publicerad: 3 apr 2018

På fotot: Therese Manus, vd Norsk kommunikasjonsforening 

Sveriges Kommunikatörer kan nu erbjuda ytterligare rabatt till World Public Relations Forum:

7375 NOK för två dagar.
(7877 SEK, växelkurs den 3 april 2018)

8 626 NOK för tre dagar.
(9213 SEK, växelkurs den 3 april 2018)

Vi har endast några platser med extra rabatt. Först till kvarn gäller! Kontakta hampus.zethelius@sverigeskommunikatorer.se om du är intresserad. 

*Observera att resekostnad till/från Oslo tillkommer samt att boende bekostas av deltagaren själv.

*Priserna är inklusive moms

Om World Public Relations Forum

Den 22-24 april 2018 är det äntligen dags för World Public Relations Forum – världens största internationella konferens för yrkesverksamma inom kommunikation och PR. Norge är för första gången värdnation och den norska yrkesorganisationen för kommunikatörer, Kommunikasjonsforeningen, står som arrangör tillsammans med Global Alliance – den internationella paraplyorganisationen för nätverk inom PR och kommunikation.

Årets huvudtema "Value! Communications impact in a digital and ever-changing world" kommer att utforskas utifrån tre perspektiv: sanning, lönsamhet och intelligens. Konferensen är uppdelad i två delar där man på första dagen (söndag) tar del av "Research and Practice Colloquium" som berör den senaste forskningen inom PR och kommunikation. De övriga dagarna (måndag, tisdag) hör till "Business Programme" där man får välja mellan flertalet föreläsare beroende på om man vill inspireras, få nya perspektiv eller bredda sin kompetens.

Målet med konferensen är att utbyta kunskaper, driva utvecklingen av kommunikationsyrket och ge deltagarna en plattform för att bredda sitt kontaktnät. Therese Manus, vd för Kommunikasjonsforeningen beskriver det som:

– Det kommer bli tre dagar fyllda med skickliga talare från hela världen som belyser kommunikation från olika perspektiv. Det kommer bli utmanande men lärorikt genom bra case och massor av yrkesmässig inspiration. Dessutom får deltagarna möjlighet att knyta kontakt med upp till 800 kollegor.

Håll dig uppdaterad


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 400 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

loader
Laddar