Coronavirus

Frågor och svar angående coronaviruset

Publicerad: 16 mar 2020

Med anledning av coronaviruset har vi ställt om vårt kursutbud till distanskurser, och istället för event erbjuder vi webbinarier. Vi arbetar flitigt med att uppdatera våra utbildningar och webbinarier så att du hittar det som passar dig. Här nedan finner du vanliga frågor och svar om hur vi förhåller oss till coronaviruset.

Frågor och svar

Kan jag delta på kurser hos Sveriges Kommunikatörer just nu?

Vår högsta prioritering är självklart att inte bidra till smittspridning. Därför har vi ställt om till digitala utbildningar nu under våren 2020. Vi utvecklar hela tiden fler utbildningar så titta in på vår webbplats och läs vårt nyhetsbrev så att du inte missar något.

Vi följer och agerar efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

Kan jag delta på event hos Sveriges Kommunikatörer just nu?

Vi har ställt in alla lokala event sedan mitten av mars. Istället erbjuder vi webbinarier. Vi uppdaterar hela tiden våra nyheter om detta på webben och via nyhetsmailet som skickas ut varje tisdag till våra medlemmar.

När bör jag inte delta på kurs?

Under våren 2020 när vi ställt in våra fysiska kurser är du välkommen att delta på alla våra digitala utbildningar. Vi utvecklar hela tiden fler utbildningar så titta in på vår webbplats och läs vårt nyhetsbrev så att du inte missar något.

Kan jag avboka min kursplats?

Våra bokningsvillkor gäller som vanligt och har du blivit sjuk så har du möjlighet att överlåta din medverkan till en kollega. Samma som vid vanliga fysiska kurser alltså.

loader
Laddar