Gör dig redo för en händelserik höst med Sveriges Kommunikatörer

Publicerad: 14 aug 2018

Under årets gång har vi hittills anordnat en uppsjö av utbildningar, arrangerat Stora Kommunikatörspriset, bjudit in till föreläsningar i Almedalen och gått upp med tuppen för att hålla frukostseminarier runt om i landet – vi brinner för att stötta kommunikatörer i deras yrkesroll. Nedan kan du se ett urval av höstens händelser! Här hittar du hela vårt utbud.

Event

Genom våra event håller du dig ajour med det senaste inom den ständigt föränderliga kommunikationsbranschen. Eventen omspänner allt från den senaste forskningen till fördjupning i spännande case och föredrag om hur du blir en bättre kommunikatör. Dessutom finns det alltid tid för mingel och nätverkande med yrkeskollegor. Som medlem går du gratis på Sveriges Kommunikatörers event.

I höst har du som medlem möjlighet att gå kostnadsfritt på bland annat följande event:

 

Månadens Frukost: Aurora 17 – Hur bidrog kommunikationsarbetet?

30 augusti i Stockholm | Försvarsmakten berättar hur de jobbade med kommunikationsarbetet före, under och efter Aurora 17. Vad var viktigt, vad var svårt och vad kan vi lära oss?

Läs mer eller anmäl dig här

 

Nya sätt att påverka – fem spaningar inom opinionsbildning

7 september i Göteborg | Vi beskriver hur opinionsbildning i ett nytt kommunikationslandskap använder tekniken som drivkraft för att skapa resurseffektiva och framgångsrika påverkanskampanjer. Hur kan vi bli mer relevanta? Hur går vi från likes till att påverka beteenden?

Läs mer eller anmäl dig här

 

Digital transformation – trendspaning & workshop

11 september i Jönköping | Välkommen till en frukostträff med trendspaning och workshop om digital transformation, informationens värde och kommunikatörens roll i detta.

Läs mer eller anmäl dig här

 

Utbildning

Utveckling kräver utbildning. I dagens kommunikationslandskap som kännetecknas av snabbhet, rörlighet och förnyelse är kompetensutveckling avgörande. För att utvecklas i sin yrkesroll behöver man lära sig nytt men också förfina det man redan kan och anpassa det efter det kommunikativa landskapets utveckling. Sveriges Kommunikatörer arrangerar utbildningar i form av program, kurser och konceptet Nätverk Plus – som kan liknas vid en plattform för erfarenhetsutbyte kommunikatörer emellan under ledning av en erfaren nätverksledare. Som medlem får du 25% rabatt på våra kurser. Se hela vårt utbildningsutbud här.

Nedan följer ett axplock av höstens utbildningar:

 

Framgångsrikt påverkansarbete

Stockholm, Göteborg | Du får ökad kunskap om politikens villkor, digital påverkan och retorikens grunder.

Stockholm, 25 september – Läs mer eller anmäl dig här

Göteborg, 15 november – Läs mer eller anmäl dig här

 

Nätverk Plus – Digital kommunikation

Stockholm, Göteborg | I höst arrangerar vi två nätverk för dig som arbetar med digital kommunikation ett i Stockholm och ett i Göteborg. Nätverken kommer att fokusera extra mycket på sociala medier och hur vi som jobbar med digital kommunikation kan utnyttja de sociala plattformarna i vårt dagliga arbete.

Stockholm, 12 september – Läs mer eller anmäl dig här

Göteborg, 20 september – Läs mer eller dig här

 

Film för sociala medier

Stockholm, Göteborg, Malmö | Den rörliga bildens framfart över nätet är enorm. Kom med på en bootcamp för mobilfilmare!

Stockholm, 5 oktober – Läs mer eller anmäl dig här

Göteborg, 9 oktober – Läs mer eller anmäl dig här

Malmö, 17 oktober – Läs mer eller anmäl dig här

 

Communication Mentoring Program Hösten 2018

8 november i Stockholm | Ett kombinerat mentor- och ledarutvecklingsprogram som vänder sig till dig som med hjälp av coachning och mentorsamtal vill utvecklas.

Läs mer eller anmäl dig här

 

Partnerevenemang

Som medlem i Sveriges Kommunikatörer får du rabatt på biljetter till utvalda event och mässor som arrangeras i samarbete med våra partners. I höst har du möjlighet att gå på Social Media Day 2018 och Publikom till ett rabatterat pris.

 

Social Media Day 2018

25 september i Stockholm | Someday är en sociala medier-konferens fylld av inspiration om det senaste, nya insikter och intressanta case om sociala medier från några av Sveriges intressantaste talare och organisationer. Det blir en dag som får hjärnan att gå på högvarv och samtidigt ser till att fylla anteckningsblocket med konkreta idéer om hur du kan utveckla ditt arbete med sociala medier. 

Läs mer eller anmäl dig här

 

Publikom - kommunikatör offentlig sektor

10 oktober i Stockholm | Publikom är mötesplatsen för innovativa ledare, kommunikatörer och värdeskapande informatörer inom offentlig sektor. Under två heldagar kommer du att inspireras av nyheter och de främsta exemplen på hur andra offentliga organisationer framgångsrikt arbetar med kommunikation som verktyg för att stärka varumärke, öka medborgardialog och överträffa samtidens utmaningar.

Läs mer eller anmäl dig här


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 800 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

loader
Laddar