Händelserik start på året med många kostnadsfria evenemang

Publicerad: 4 jan 2017

Januarimingel och trendspaning för 2017 – Jönköping

Trendspaning med Bolt Kommunikation. Vi blickar bakåt för lära av både goda exempel och förskräckliga misstag, men också framåt för att få ett försprång bland nyheter och snackisar.

Tid: 12 januari. 16:30–19:00
Plats: Norra Strandgatan 6, Jönköping

Läs mer

En utmaning – Att göra kommunikation ömsesidig! – Göteborg

Sahlgrenska Sjukhusets satsning på kommunikation via en patientwiki är världsunik och inspirerande. På frukosten berättar Carina Larsson och Anders Johansson från kommunikationsavdelningen om hur de gjort och hur det fungerar.

Tid: 13 januari. 07:30–09:00
Plats: Första Långgatan 17 B, Göteborg

Läs mer

Månadens Frukost: Influencers i statlig kommunikation – Stockholm

Under 2016 har Försäkringskassan genomfört två stora informationskampanjer inom föräldraförsäkringen, Fifty-Fifty, och sjukförsäkringen, Laget Sverige. Ta del av Försäkringskassans erfarenheter av urval, löpande arbete och vad man behöver tänka på när man jobbar med influencers.

Tid: 17 januari. 08:30–10:00
Plats: LM Ericssons väg 30, Stockholm (Hägersten)

Läs mer

Förändra med inkluderande kommunikation – Malmö

Samhället består av en mängd olika människor. Genom att inkludera, ifrågasätta normer och framställa alla med värdighet och respekt när vi kommunicerar bidrar vi till att ge alla samma makt att forma samhället och sina egna liv. Kom och lyssna på hur Länsstyrelsen arbetar med kommunikation i sitt uppdrag att verka för ett jämställt samhälle!

Tid: 18 januari. 07:30–09:15
PlatsDockplatsen 12, Malmö

Läs mer

After work: Influencer marketing – så fungerar det – Stockholm

Influencer marketing är hett – och med all rätt! Med hjälp av influencers har företag och organisationer lyckats nå ut till nya målgrupper, stärka sitt varumärke och förmedla sina värderingar. Med vad är influencer marketing egentligen? Vilka risker och möjligheter för det med sig?

Tid: 25 januari. 17:30–19:30
Plats: Hornsbruksgatan 23, Stockholm

Läs mer

VR-film – årets julklapp till kommunikatörer – Jönköping

Välkommen till en inspirerande frukost där Anna Ross berättar om hur LRF jobbar med att utveckla sin kommunikation med unga. Det kommer att handla om VR-film, animerade filmer, vanlig film, digitala läromedel, content på sociala medier och ett spännande projekt med kända youtubers.

Tid: 2 februari. 07:00–08:30
Plats: Hovrättstorget 1, Jönköping

Läs mer

loader
Laddar