Häng med oss i april!

Publicerad: 3 apr 2017
Att strukturera och prioritera rätt

Lättare sagt än gjort. Du får därför under denna frukostföreläsning, av Hanna Aspklint och  Kristina Wollter  från Knowit,  en snabbkurs i effektkartläggning som kan hjälpa dig att på ett strukturerat och fokuserat sätt nå dina verksamhetsmål.

Pris: Kostnadsfritt för medlemmar
Tid: 6 april kl. 07:00-08:30
Plats: Jönköping

Läs mer

 

Är kommunikation på sociala medier digital reklam?

Sociala medier kan verkligen ge stor möjlighet till snabb kommunikation i den digitala världen. På gott eller ont? Universitetslektorn Marie Grusell tillsammans med David Johansson, student vid Handelshögskolan, kommer under denna frukostföreläsning att samtala om hur sociala medier kan ha blivit en digital portal för att sprida reklam.

Pris: Kostnadsfritt för medlemmar
Tid: 7 april kl. 07:30- 09:00
Plats: Göteborg

Läs mer

 

Digital marknadsföring och kundkommunikation

Hur kan du på ett flexibelt, snabbt och effektiv sätt öka din kundkommunikation så att du värvar medlemmar, attraherar nya kunder och aktiverar medborgare. Med rätt metod och verktyg kan du jobba med intäkts- och datadrivna experiment. Det handlar om att testa, skaffa de rätta verktygen och jobba mer agilt. Under frukosten får du en puff i rätt riktning för hur du ska jobba med dina kunder/ medborgare på ett digitalt och effektivt sätt. 

Pris: Kostnadsfritt för medlemmar
Tid: 19 april kl. 08:30–10:00
Plats: Stockholm

Läs mer
 
Är negativa tankar det nya svarta? – vis kommunikation

Ny forskning visar att positivt tänkande inte alltid är det som fungerar bäst. Under denna AW-fika får du tillsammans med den filosofiska rådgivaren Ida Hallberg, och andra deltagare, chans att samtala om hur ett negativt tankesätt faktiskt kan påverka utfallet positivt.

Pris: Kostnadsfritt för medlemmar 
Tid: 24 april kl. 15:30 -17:00
Plats: Göteborg

Läs mer

 

Bryt gamla mönster med nya vanor

Under detta onsdagsmingel med bubbel och snacks berättar Anki Malmborg Hager, vd på SenzaGen AB, om den nya teknologin som gick hela vägen från idé till verklighet och blev ett genombrott på den vetenskapliga marknaden. Här får du också höra om de främsta metoderna som användes för att kommunicera den nya innovativa idén!

Pris: Kostnadsfritt för medlemmar
Tid: 26 april kl. 16:30 – 17:30 (valfritt: middag mellan 17:30-20:00 på egen bekostnad)
Plats: Helsingborg

Läs mer 

 

Farorna på nätet – om nättroll och att vara källkritisk

Kan vi vara säkra på allt som skrivs och allt som delas på nätet verkligen stämmer? Hur skapas fejkade nyheter och nättroll? Hur kan vi som kommunikatörer bidra till att saklig ton i alla kanaler? Många intressanta frågor som tål att diskuteras under denna AW. På plats i panelen finns DN:s chefredaktör Peter Wolodarski, Kommunikationschefen för Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) Svante Werger samt Hugo Ewald från Viralgranskaren.

Pris: Kostnadsfritt för medlemmar
Tid: 26 april kl. 17:30-19:00
Plats: Stockholm

Läs mer

 

Skydda ditt varumärke i sociala medier

Linda Granstrand Füle och Monika Colak arbetar med affärsstrategisk rådgivning och kommer under detta frukostseminarium att informera om hur du kan arbeta för att skydda ditt varumärke i sociala medier. Du får bland annat tips om hur du skapar ensamrätt till ditt varumärkes namn, samt hur du aktivt kan arbeta för att förhindra intrång på dina sociala medier-konton.

Pris: Kostnadsfritt för medlemmar
Tid: 27 april kl. 08:00-09:15
Plats: Malmö

Läs mer

Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 400 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning. 

loader
Laddar