Hjälp till att utveckla Sveriges Kommunikatörer – dela med dig av dina synpunkter

Publicerad: 11 sep 2017

Hur kan vi bli bättre på att driva utvecklingen av framgångsrik kommunikation och inom vilka ämnen kommer du att behöva kompetensutveckling framöver?

I veckan kommer alla medlemmar i Sveriges Kommunikatörer att få årets medlemsundersökningen utskickad till sin e-post. Tidigare har undersökningen givit värdefull kunskap som bidragit till verksamhetens utveckling. Ett exempel är succékursen Filma med mobilen, som utvecklades då många berättat att de sökte praktiska kurser inom digital kommunikation. 

Avsändare av mejlet är Cecilia Loryd, medlemsansvarig på Sveriges Kommunikatörer. 

–För oss är medlemmarnas synpunkter och åsikter avgörande för att skapa ett relevant medlemserbjudande. Det är också viktigt för oss att förstå vilka utmaningar kommunikatörer står inför så att vi på ett bättre sätt kan driva utvecklingen av framgångsrik kommunikation, säger Cecilia Loryd.


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 400 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

loader
Laddar