Hjälp till att utveckla Sveriges Kommunikatörer – dela med dig av dina synpunkter

Publicerad: 10 sep 2018

Hur kan vi bli bättre på att driva utvecklingen av framgångsrik kommunikation och inom vilka ämnen kommer du att behöva kompetensutveckling framöver? Gör vi rätt saker? Blir du inspirerad? Detta vill vi gärna höra från dig.

Alla medlemmar i Sveriges Kommunikatörer kommer att få årets medlemsundersökning utskickad till sin e-post. Tidigare har undersökningen gett värdefull kunskap som bidragit till verksamhetens utveckling. Succékursen Filma med mobilen utvecklades då många berättat att de sökte praktiska kurser inom digital kommunikation. Nu vill vi få tips om nästa succé.

Avsändare av mejlet är Cecilia Loryd, medlemsansvarig på Sveriges Kommunikatörer.

–För oss är medlemmarnas synpunkter och åsikter avgörande för att skapa ett relevant medlemserbjudande. Det är också viktigt för oss att höra från våra medlemmar vilka utmaningar som de står inför så att vi på ett bättre sätt kan driva utvecklingen av framgångsrik kommunikation, säger Cecilia Loryd.

 


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 800 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

loader
Laddar