Rusta inför framtidens digitala utmaningar med Hyper Island

Publicerad: 25 maj 2015

– Idag genomgår hela branscher en enorm förvandling. På Hyper Island tror vi därför inte på ett passivt lärande där deltagarna matas med det senaste inom branschen. Metodologin bygger istället på ett kollaborativt lärande där vi lägger stor vikt vid deltagarnas egna erfarenheter och reflektioner, säger Åsa Höistad Jonsgården, Program Manager Hyper Island.

Kollektiv intelligens

 Åsa berättar att Hyper Islands utbildningar bland annat bygger på en idé om att intelligens är någonting som människor skapar tillsammans. Metodologin, tillsammans med Hyper Islands fokus på teknikens förändringar, gör deras utbildningar unika.

– På Hyper Island arbetar vi med att ge deltagarna verktyg och insikter att förstå hur den tekniska utvecklingen påverkar samhället, industrin och dig som individ. Genom ett upplevelsebaserat lärande vill vi hjälpa våra deltagare att aktivt reflektera över det de lär sig och sätta det i relation till sin egen verksamhet.

Specialpris för medlemmar

I höst har du som är medlem i Sveriges Kommunikatörer möjlighet att till ett specialpris gå Master Class Digital Acceleration hos Hyper Island. Istället för att betala ordinarie pris 29 000 kronor, betalar du som medlem bara 21 750 kronor. Anna Åkerlund, Country Manager Executive Sweden på Hyper Island, förklara syftet med tredagarskursen. 

– Master Class Digital Acceleration är en introduktion till ett nytt sätt att tänka för att kunna se affärsmöjligheter i den digitaliserade världen. Under kursens första dag fokuserar vi främst på hur och varför med syftet att skaka om och ge en hel del tankeställare. Därefter arbetar vi i workshops för att kunna bli kreativa och utforska möjligheter, säger Anna.

Varje kurstillfälle ser olika ut beroende på vilka som deltar, men diskussionerna skulle kunna snudda vid ämnen som framtidens kommunikationsmodeller eller vilka strategier som kan användas för att anpassa sig till det förändrade landskapet. I grunden handlar det dock om att ge deltagarna verktyg, självkänsla och en framtidstro som gör dem rustade inför de förändringar som de står inför.

– I vardagen kan det handla om både små och stora steg, men vi är noga med att prata om vad man kan göra redan imorgon, eller på måndag. Vårt mål är att deltagarna efter Digital Acceleration ska vara inspirerade och känna ”nu kör vi”.

Boka plats

Digital Acceleration – Hyper Island

 

 

Digitalt
loader
Laddar