Intresserad av att gå med i ett Nätverk Plus i Göteborg?

Publicerad: 1 jan 2018

Att nätverkande är betydelsefullt i det moderna samhället är en självklarhet; dagens kunskapssamhälle kräver kompetensutveckling och att lära sig av andras erfarenheter är essentiellt för att utvecklas.

I våra Nätverk Plus samlas kommunikatörer med liknande arbetsuppgifter och utmaningar, syftet är att lära sig av varandra, diskutera från olika perspektiv och att bli bättre kommunikatörer. Nätverken leds av en erfaren nätverksledare som tar in inspirerande gästföreläsare.

Den 1 mars startar vi ett nätverk för strategiska kommunikatörer i Göteborg. Nätverket leds av Linda Andersson som har närmare 25 års erfarenhet av kommunikationsyrket. Hon har tidigare varit kommunikationschef och presschef på olika bolag inom energi-, transport- och skogsbranschen. Linda är idag senior kommunikationsrådgivare på Gullers Grupp med ett särskilt intresse för frågor som kopplar till en hållbar utveckling i företag och samhälle.

6 träffar

Nätverket träffas vid sex tillfällen och bland gästföreläsarna finns bland annat Katarina Gentzel Sandberg, partner och senior rådgivare på Gullers Grupp, som talar om strategisk improvisation för effektiv kommunikation – ett ämne som hon utvecklat i en bok tillsammans med Jesper Falkheimer som är professor i strategisk kommunikation vid Lunds universitet.

Så här säger Kenneth Wall, kommunikationschef på Söderntörns högskola, som tidigare har gått på ett Nätverk Plus:

 

Foto på Kenneth Wall

 

"Ett nätverk tillför många andra dimensioner än en vanlig kurs. I nätverket får du till exempel möjlighet att ifrågasätta och förklara samtidigt som frågeställningar eller problem kan belysas från olika perspektiv. Men det bästa är nog trots allt de nya människor jag lärt känna." – Kenneth Wall, kommunikationschef på Söderntörns högskola 

Ta chansen att gå med i nätverket och förbered dig för framtidens kommunikationsutmaningar. Priset är 10 500 kr, exklusive moms, för medlemmar i Sveriges Kommunikatörer.

Fler Nätverk Plus

Är du intresserad av nätverk men inom andra discipliner? Här hittar du alla Nätverk Plus i hela landet.

Har du frågor om Nätverk Plus? Kontakta Memo Hussein som är affärsansvarig för Sveriges Kommunikatörers nätverk och mentorprogram.

 


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 700 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

loader
Laddar