jultavling wprfoslo

Julklappstävling: Vinn en plats på World Public Relations Forum 2018

Publicerad: 18 dec 2017

Den 22 – 24 april 2018 arrangeras World Public Relations Forum – världens största internationella konferens för yrkesverksamma inom kommunikation och PR. Norge är för första gången värdnation och den norska yrkesorganisationen för kommunikatörer står som arrangör tillsammans med Global Alliance – den internationella paraplyorganisationen för nätverk inom PR och kommunikation.

Genom att svara på frågan "vad heter Sveriges Kommunikatörers motsvarighet i Norge" och en motivering varför just du ska vinna – har du möjlighet att få en biljett till evenemanget.

Skicka in ditt bidrag till juan.navas@sverigeskommunikatorer.se

 

Ditt svar vill vi ha senast på fredag, den 22 december, kl. 9.00.

 

Tävlingen är endast för medlemmar i Sveriges Kommunikatörer. Värdet på priset är 9.375 NOK. Vänligen observera att resa, boende samt andra ev. kostnader betalas av vinnaren själv.

 

World Public Relations Forum 2018


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 700 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

loader
Laddar