Karin Zingmark – ny föreläsare på Communication Mentoring Program

Publicerad: 1 dec 2017
Om programmet

Programmet vänder sig till dig som har några års erfarenhet som kommunikatör och vill förstärka förmågan att skapa mervärde till din organisation. Förväntas du att nu eller i framtiden vara ansvarig för en funktion, ett projekt eller att leda och utveckla medarbetare? På Communication Mentoring Program får du utveckla din kompetens i tre led – du får kontinuerlig vägledning av en handplockad mentor, ett värdefullt nätverk och möjlighet att gå på heldagsseminarier där ledarskap, idéutveckling och strategisk kommunikation ligger i fokus.

Om Karin Zingmark

I kommande omgång av Communication Mentoring Program får du möta Karin Zingmark, rådgivare inom digitalt ledarskap och en av föreläsarna på programmet. Karin har en respektingivande förståelse för hur man driver förändring och ligger i framkant i ett kommunikationslandskap som ständigt förnyas. I över 20 år har hon varit verksam inom kommunikation och marknad, senast som marknadschef hos Microsoft där hon, tillsammans med sitt team, införde ett nytt sätt att jobba med kommunikation anpassat efter den digitala kundresan. Därtill har hon mångårig erfarenhet från mediabranschen, bland annat som presschef för Viasat. På Communication Mentoring Program kommer Karin föreläsa om ämnet digitalt ledarskap.

Så här säger Karin Zingmark om sitt samarbete med Sveriges Kommunikatörer:

– Jag har en lång erfarenhet från roller som PR-, Informations- och Kommunikationschef, och jag kan relatera till de utmaningar man ställs inför i sin yrkesroll. Samtidigt som traditionell PR utmanas har vi aldrig haft så stora möjligheter! Digitalisering ger globalisering, konkurrens från nytt håll, ett nytt medielandskap med krav på transparens som alla bidrar till att kommunikation blir affärskritiskt. Jag är oerhört förväntansfull inför samarbetet med Sveriges Kommunikatörer och ser fram emot att bidra med min kunskap och min erfarenhet.

Kommande informationsträffar

Är du nyfiken på Communication Mentoring Program? Kom på en informationsfrukost och få reda på vad ett mentorskap skulle innebära för dig – Sveriges Kommunikatörer bjuder på frukost, inspiration och information!

Stockholm 14 december 2017, 08:15-09:30 Anmäl dig här

Stockholm 16 januari 2018, 08:15-09:30 Anmäl dig här

Göteborg 2 februari 2018, 08:15-09:30 Anmäl dig här

Malmö 9 februari 2018, 08:15-09:30 Anmäl dig här


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 700 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

loader
Laddar