Lär dig utnyttja händelser i din omvärld för att skapa engagemang

Publicerad: 19 apr 2018

I snabb takt sker det förändringar i vår omvärld. Kanske känner du att det är svårt att hänga med och att du agerar utifrån känsla snarare än utifrån någon riktig plan. I kursen Improvisera mera lär du dig att hantera och utnyttja de snabba förändringarna och uppmärksamma händelser relevanta för din organisation och era förutsättningar, allt utifrån ett strategiskt ramverk.

Kursen leds av Katarina Gentzel Sandberg och Ann Jönsson Lindström. Katarina är seniorkonsult på Gullers Grupp och tillsammans med Jesper Falkheimer författare till boken Nu – strategisk improvisation för effektiv kommunikation. Ann har över 20 års erfarenhet som informationsdirektör, vd och styrelseledamot i företag som Sydkraft, Telia, Digital Equipment, Torget, Jeeves och Posten.

– Under det år som gått sedan jag och Jesper Falkheimer började skriva boken om strategisk improvisation kan jag konstatera att det finns en aldrig sinande ström av målande exempel. Inte minst i sociala medier, vilket är naturligt med tanke på deras konstruktion av snabba flöden som måste vara superaktuella för att bli relevanta. De gånga veckornas variation på temat knytblusar är bara det senaste exemplet i raden, säger Katarina Gentzel Sandberg.

 

strategisk improv

 

Kommande kurser i strategisk improvisation

Vill du veta hur strategisk improvisation går till i praktiken? Då är kursen Strategisk Improvisation något för dig! Kursen hålls i Göteborg den 25 maj. Är du intresserad?

Läs mer om kursen och anmäl dig här.


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 800 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

loader
Laddar