Livesnack på Facebook den 9 mars: Hur skapar vi den perfekta byrårelationen?

Publicerad: 20 feb 2017

Sveriges Kommunikatörer är en kunskapsorganisation där våra medlemmar utbyter tips och erfarenheter med varandra. Vi tycker om att se på det som en slags kollektiv hjärna. Nu vill vi använda den, och höra vad du har att säga i ett livesänt samtal på Facebook den 9 mars.

Temat för livesnacket är relationen mellan kommunikatören och byrån. Hur vill vi egentligen samarbeta med våra konsulter? Hur ser den perfekta byrårelationen ut? Förstår byråerna verkligen kundrollen? Genom att kommentera sändningen på Sveriges Kommunikatörers facebooksida deltar du i diskussionen.

Panel:

Christina Knight, Creative Director på UKnight
30 års erfarenhet av byråvärlden som copywriter och Creative Director, författare till boken "Madwomen - a herstory of advertising", erfaren jurymedlem vid olika reklamtävlingar samt föreläsare över hela världen.

Johan Eriksson, Kommunikationschef för den svenska bankverksamheten på Swedbank
Vinnare av Stora Kommunikatörspriset i kategorin "Näringsliv", på listan över Resumés "150 Superkommunikatörer" samt tidigare kommunikationschef på Trygg-Hansa och beställare av den mångfaldigt belönade kampanjen "Don´t Drink and dive".

Moderator: Max Landergård

I samarbete med Regi kommer statistik från Årets Byrå undersökningen lyftas under samtalet.

Häng med oss och diskutera 11.00-11.45 torsdagen den 9 mars på Sveriges Kommunikatörers facebooksida.

Tillsammans vet vi mer!

loader
Laddar