Månadens utbildningar & event

Publicerad: 2 maj 2017

Event


Hållbarhet som skapar värde

Hör föreläsaren Charlotta Oom berätta om hur man på ett framgångsrikt sätt stärker sitt varumärke kopplat till hållbarhet och hur man involverar medarbetare, kunder och övriga intressenter i hållbarhetsfrågan och därmed skapar värde i organisationen.

Pris: Kostnadsfritt för medlemmar
Tid: 4 maj kl. 07:00-08:30
Plats: Jönköping

Läs mer
 
Månadens Frukost: Att välkomna nya invånare - två kommuner berättar

Många människor flyr från krig och förföljelse för att starta ett nytt liv i ett annat land. Sverige har aldrig tidigare tagit emot så många flyktingar som under de senaste åren. Hör hur Nacka och Stockholm arbetar med kommunikation kring den högaktuella frågan om nyanlända.

Pris: Kostnadsfritt för medlemmar
Tid: 12 maj kl. 08:00-09:30
Plats: Stockholm

Läs mer
 
Malmömorgon: Så blir du en förebild inom kommunikation och sociala medier

Möt Linda Nordgren, Malmö Stad, som berättar hur hon gör för att nå sina mål som kommunikatör och social media master. Linda menar att kommunikation inte enbart kan vara ett distanserat stöd på beställning, utan för att få andra att se kommunikationens kraft måste man själv leva som man lär.

Pris: Kostnadsfritt för medlemmar
Tid: 17 maj kl. 08:00-09:15
Plats: Malmö

Läs mer
 
Lundafrukost: Trenderna inom hållbarhet som påverkar kommunikationen 2017

Möt Ylva Skoogh, Integrate Strategy som ger oss sin trendspaning inom hållbarhet. Vid FN:s toppmöte den 25 september 2015 antog världens stats- och regeringschefer Agenda 2030 och 17 globala mål för perioden 2016–2030. Målen kommer att kräva stora förändringar, något som påverkar kommunikationen på alla nivåer – från global till nationell nivå inom såväl politik och i samhällsdebatten som i organisationer och företag.

Pris: Kostnadsfritt för medlemmar
Tid: 30 maj kl. 07:30-09:15
Plats: Lund

Läs mer

 

Utbildningar


Nätverk för Presschefer 2017

Nu startar Sveriges Kommunikatörer ännu ett exklusivt nätverk i Stockholm för dig som är erfaren presschef med minst 10-15 års arbete med pressarbete på ett större företag. I detta nätverk ges du möjligheten till att professionellt reflektera över vardagen för en presschef och stämma av egna tankar om hur rollen kan utvecklas till egen och uppdragsgivarens nytta.

Pris: 15 000 kr för medlemmar
Nästa tillfälle: 9 maj
Plats: Stockholm

Läs mer

 

Strategisk intern kommunikation

Det här är en handlingsinriktad utbildning som ger dig möjlighet att analysera och ta ett helhetsgrepp om din egen organisations interna kommunikation. Målet är att du ska hitta de mest prioriterade utvecklingsområdena – och nya sätt att säkerställa att den interna kommunikation i högre grad bidrar till din verksamhets vision och mål.

Pris: 5495 kr för medlemmar
När: 16 maj
Plats: Malmö

Läs mer

 

Bli moderator - led egna events

Du kommer att få inta scenen och öva att vara moderator under denna tvådagarskurs. Målet är att du ska få större självförtroende, mod och kunskap att hantera rollen som moderator. Metoder och verktyg för att själv kunna leda och driva framgångsrika events.

Pris: 14 900 kr för medlemmar
När: 17-18 maj
Plats: Stockholm

Läs mer

 

Att leda och styra med facilitering - Malmö

Vill du kunna leda dina medarbetare mot gemensamma mål och ett säkert resultat? Då är "Att leda och styra med facilitering" en kurs för dig! Facilitering handlar nämligen om att leda grupper och organisationer mot gemensamma mål på ett sätt som skapar delaktighet, motivation, kreativitet och resultat.

Pris: 5495 kr för medlemmar
När: 19 maj
Plats: Malmö

Läs mer

 

Master Class - sociala medier Umeå

På kursen Master Class Sociala Medier får du under en fullspäckad heldag utforma idéer för ditt företags framtida kommunikation. Vi går igenom hur du och din organisation bäst använder sociala medier för att förbättra produktutveckling, varumärke och kundservice.

Pris: 5495 kr för medlemmar
När: 19 maj
Plats: Umeå

Läs mer

 

Filma med mobilen - Malmö

"Filma med mobilen" är en av Sveriges Kommunikatörers populäraste kurser. Varför? Behovet av kommunikation med rörlig bild exploderar! Rörlig bild skapar nämligen engagemang, ökar kundkonvertering och gör kunder mer köpbenägna. Högkvalitativt videomaterial på webben är dessutom något som dagens internetanvändare förväntar sig – och det går inte längre att bortse från rörlig bild som kommunikationsmedel.

Pris: 5495 kr för medlemmar
När: 30 maj
Plats: Malmö

Läs mer

 

Digitaliseringen i praktiken - digital marknadsföring och kundkommunikation

Den här kursen fokuserar på hur du framgångsrikt kan driva tillväxt för dina produkter eller tjänster genom att fokusera på vad som ger högst effekt till lägst kostnad. Detta uppnås genom insikts- och datadrivna experiment som genomförs i snabb takt.

Pris: 10 900 kr för medlemmar
När: 31 maj-1 juni
Plats: Stockholm

Läs mer

 

Nätverk för PR- och pressansvariga 2017

Nu startar Sveriges Kommunikatörer ett nätverk för dig som är PR-/pressansvarig. I detta nätverk ges du möjligheten till att professionellt reflektera över vardagen i din yrkesroll som PR-/pressansvarig.

Pris: 12 000 kr för medlemmar
När: 31 maj
Plats: Stockholm

Läs mer

 

Nätverk för kommunikationschefer 2017

I det här nätverket får du möjligheten att professionellt reflektera över vardagen för en kommunikationschef och stämma av egna tankar om hur rollen kan utvecklas till din och din uppdragsgivares nytta. Kommunikationschefsrollen kan ibland upplevas som ensam, här har du möjligheten att träffa andra i samma situation och som du kan utbyta erfarenheter, utmaningar och möjligheter med.

Pris: 12 000 kr för medlemmar
När: 31 maj
Plats: Stockholm

Läs mer

Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 400 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

loader
Laddar