Medlemserbjudande: Nordens största konferens inom finansiell kommunikation

Publicerad: 13 apr 2018

På en marknad med många intressenter, kanaler och sändare är finansiell kommunikation viktigare än någonsin för att skapa förtroende. Öppenhet och tydlighet är nyckelord som hjälper till att skapa förtroende på den finansiella marknaden gentemot aktieägare och investerare - men hur kan vi bli ännu bättre på att nå fram med relevanta budskap till rätt mottagare och vilken information vill mottagarna egentligen ha?

Nordic Financial Communication Summit

Kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson arrangerar tillsammans med Nasdaq och Sveriges Kommunikatörer Nordens största konferens med fokus på finansiell kommunikation. Konferensen äger rum den 30 maj och temat för dagen är: Trust - in an age of transparency.

Nordic Financial Communication Summit hålls på hotell At Six i Stockholm och riktar sig främst till dig som arbetar inom kommunikation, IR, finans, media, hållbarhet och public affairs. Majoriteten av seminariet kommer att hållas på engelska och deltagare från hela Norden är inbjudna.

Under dagen kommer ämnen som den ökade populismens påverkan på bolag och ekonomi, trender inom M&A och börsnoteringar samt ledningsgruppers starka fokus på investerarrelationer diskuteras.

Huvudtalare är Dr. Philippa "Pippa" Malmgren, författare, trendanalytiker och ekonomisk rådgivare åt några av världens största ekonomier och bolag. Hon kommer att dela med sig av sina tankar om framtiden och sina personliga erfarenheter av att arbeta med Brexit och andra geopolitiska frågor.

Bland talarna finns också Ann Grevelius, styrelseledamot Opti, Lauri Rosendahl, VD för Nasdaq Nordic och Nasdaq Stockholm, Magnus Billing, vd Alecta, Hans Lindberg vd för Svenska Bankföreningen och före detta Statssekreterare och Sten Olsson, konsult och före detta Statssekreterare. Listan över talare uppdateras löpande.

Tid: 30 maj, kl. 10:00-18:00

Plats: Hotel At Six, Brunkebergstorg 6


Rabatt för Sveriges Kommunikatörers medlemmar

Som medlem i Sveriges Kommunikatörer får du 1000 kr rabatt.

Medlemspris: 3700kr exkl. moms. Ordinarie pris 4700kr exkl.moms.
Använd Promo code: SVKOMM

Biljetter kan du köpa här 

Vid frågor, kontakta:

Charlotta Mossberg, Hallvarsson & Halvarsson
Mobil: 076 – 109 05 20
E-post: charlotta.mossberg@halvarsson.se


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 400 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

loader
Laddar