Missa inte årets sista omgång av kursen ”Att leda utan att vara chef”

Publicerad: 27 nov 2016

Kommunikatören hamnar dagligen i situationer som förutsätter ledarskap – oavsett befattning. Ledarskap är nämligen nära besläktat med kommunikatörens kärnkompetens – det handlar om att väcka tillit, engagera sina medarbetare, samordna och kommunicera. Därför har Sveriges Kommunikatörer tagit fram kursen "Att leda utan att vara chef". På kursen får du kraftfulla verktyg för att skapa engagemang hos dina medarbetare, förstå olika personlighetstyper, coacha, hantera konflikter – och framför allt leda projekt. Kursen varvar kunskapspass med grupparbeten, diskussioner, övningar och leds av Eva Åberg – expert inom sociala medier, innovation och organisationsutveckling. Årets sista omgång av kursen äger rum den 13 december i Stockholm.

Tidigare deltagare har bland annat sagt följande om kursen:

"Det bästa med kursen var alla verktyg som Eva gav oss. Mycket värdefullt och jag önskar jag hade gått denna kurs för länge sedan."
Ingrid Johanson, divisionskommunikatör, ABB Process Automation

"En fantastisk utbildare, jag har aldrig träffat på någon med ett sådant fokus och en sådan förmåga att skapa en röd tråd och sammanhang. Och detta "ända in i kaklet'" — inte ens de sista minuterna av respektive kursdag slarvades bort på oväsentligheter."
Eva Tinnerholm, kommunikatör, Tyresö kommun

Läs mer eller anmäl dig kursen här.

 

Ledarskap och ledarstöd
loader
Laddar