Missa inte vårens två sista tillfällen att gå succékursen Filma med mobilen

Publicerad: 4 maj 2018

Sedan starten 2016 har Filma med mobilen-kursen varit på turné runt om i landet. Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Uppsala och Umeå är några av städerna som fått besök. Efter återkommande önskemål har Sveriges Kommunikatörer lanserat uppföljaren ”Filma med mobilen – Avancerad” samt en tvådagarskurs som innefattar både grunderna och fördjupningsmomenten i konsten att filma med mobilen.

Kursen leds av Helena Brunkman som tidigare har arbetat som journalist och redaktör på TV4, och Mats Strömqvist, videofotograf som tidigare har arbetat med Uppdrag granskning. Idag driver de tillsammans produktionsbolaget Rallarsving.

– Verktygen i mobiltelefoner är så bra idag att det är svårt att se skillnaden i kvalitet jämfört med reportage från Aktuellt eller Rapport. Verktygen är också enkla att hantera vilket gör att det svåraste inte är tekniken, utan istället att hitta en tydlig vinkel och ett intressant innehåll. Det svåraste är att ta bra bilder, vara intresserad av människor och kunna berätta en bra story, säger Mats Strömqvist.

Kommande kurstillfällen

Vill du lära dig mer om hur du kan skapa bra filmer med mobilen? Då ska du inte missa vårens sista tillfällen att gå kursen!

Filma med mobilen kan även köpas in som uppdragsutbildning till organisationen eller företaget. Beställer du in kursen till din organisation eller till företaget får du sju instruktionsfilmer med alla redigeringsmoment på köpet. 


Filma med mobilen grundkursen:

7 juni 2018 – Stockholm

Filma med mobilen - tvådagarskurs:

21 maj 2018 – Stockholm 

 


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 400 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning. 

loader
Laddar