Nätverk Plus

Publicerad: 13 apr 2017

Som en del av Sveriges Kommunikatörers kompetensutbud erbjuder vi även professionella betalnätverk inom en rad olika kommunikatörsdiscipliner. Det har dock skapat förvirring att vi är ett nätverk samt erbjuder betalnätverk. Därför har Sveriges Kommunikatörer bestämt sig för att ändra begreppet för våra betalnätverk till Nätverk Plus. I text kommer namnet att skrivas ut och visuellt kommer det att stå Nätverk+.

Vår förhoppning är att tydliggöra skillnaden mellan nätverket Sveriges Kommunikatörer och våra betalnätverk som kostar utöver medlemskapet. Ändringen av begreppet kommer att ske successivt på vår webbplats och andra digitala kanaler. 

Utöver benämningen sker inga andra förändringar. Som medlem i Sveriges Kommunikatörer kommer man fortfarande kunna delta och nätverka kostnadsfritt på våra lokala evenemang som till exempel frukostseminarier och afterworkseminarier. 


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 400 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning. 

loader
Laddar