Ny forskningsrapport om medierepresentation och värdet av strategisk kommunikation

Publicerad: 9 jul 2018

Genom strategisk kommunikation kan vi kommunikatörer påverka mediebilden, men vad är egentligen arbetet värt? Howard Nothhafts reflekterar i den här rapporten över medierepresentation och olika utvärderingsmodeller. Bland annat undersöker han en alternativ metod för att utvärdera kommunikationsarbetet – metoden utgår från ett inifrånperspektiv till skillnad från många andra utvärderingsmetoder. 

Rapporten är en del av forskningsprojektet Kommunikativa organisationer som fokuserar på kommunikationens värde i organisationer. Läs mer om forskningsprojektet här.

 

Delrapport 5  – Den mediala spegelbilden - värdeskapande och medierepresentation

Den femte rapporten från forskningsprojektet Kommunikativa organisationer fokuserar på medierepresentation och värdeskapande. Författare till rapporten är Howard Nothhaft. Ladda ner som PDF.

 


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 800 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

loader
Laddar