Mötesplats för kommunikatörer i offentlig sektor

Publicerad: 22 jul 2016

Årets upplaga av eFörvaltningsdagarna fokuserar på styrning och ledning kopplat till digitaliseringen. På konferensen pratar bland annat Göran Persson, Hanna Stjärne som är vd på SVT, Ann Hellenius som är CIO på Stockholms stad och Ardalan Shekarabi, civilminister. eFörvaltningsdagarna äger rum den 12–13 oktober på Stockholmsmässan. Komikern Karin Adelsköld är moderator.

Publikom – mötesplats för kommunikatörer

Tidigare år har det uttryckts ett behov av en mötesplats för kommunikatörer under eFörvaltningsdagarna. Därför har mötesplatsen Publikom lanserats parallelt med konferensen. Publikom delar delvis program med eFörvaltningsdagarna, men har även programpunkter som är speciellt utformade för kommunikatörer inom offentlig sektor.

På Publikom kommer bland annat Frida Boisen, expert på sociala medier, Bo Westas på DIK och Sveriges Kommunikatörers kommunikationsansvarige Juan Navas, att under ett panelsamtal diskutera innovation inom kommunikation. PR-byrån Prime Group kommer att berätta om hur man bygger ett starkt offentligt varumärke, och Polisens presschef Varg Gyllander pratar om hur man agerar vid hotfulla situationer och om kriskommunikationen under Husbykravallerna 2013.

Rabatt som medlem i Sveriges Kommunikatörer

Som medlem i Sveriges Kommunikatörer får du 1 200 kronor i rabatt på Publikom. Ange rabattkoden "smart partner" när du bokar.

Mer information

 

loader
Laddar