Nya ledamöter invalda i juryn för Stora Kommunikatörspriset 2019

Publicerad: 30 okt 2018

Per Mossberg, ordförande i Sveriges Kommunikatörers styrelse och Senior Advisor på Diplomat Communications, är ordförande för juryn som kommer att utse pristagarna. Stora Kommunikatörspriset består av fem kategorier: Bästa kommunikativa ledarskap, Bästa kommunikation näringsliv, Bästa kommunikation offentlig organisation, Bästa ideella organisation samt Årets unga talang.

 –Jag är mycket nöjd över att vi både har en del jurymedlemmar som fortsätter sitt arbete och att vi har kompletterat med nya starka profiler vilket gör att juryn mycket brett täcker in kommunikationsprofessionens olika delar och dessutom får ett tillskott med företrädare för akademin, säger Per Mossberg, ordförande för Sveriges Kommunikatörer och juryns ordförande.

Juryn för Stora Kommunikatörspriset 2019

 

Per Mossberg, Senior Advisor på Diplomat Communications (juryns ordförande)
Eva Corp, kommunikationschef på Regeringskansliet
Erik Modig, Assistant Professor på Handelshögskolan Stockholm
Hanaw Rashid, digital strateg och föreläsare på The Amazing Society
Hanna Brogren, generalsekreterare på Sveriges Kommunikatörer
Katarina Mohlin, Head of Communication på If P&C Insurance
Marcus Thomasfolk, Head of Communications på Volkswagen Group Sverige AB

 

Alla som vill är välkomna att nominera en eller flera personer och/eller organisationer i de olika kategorierna. Nomineringen är öppen mellan den 30 oktober 2018 och 1 februari 2019. Stora Kommunikatörspriset delas ut i Stockholm den 28 mars.

Nominera till Stora Kommunikatörspriset här

 


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 800 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

loader
Laddar