Nytt avsnitt av podden: Lär känna Årets unga talanger!

Publicerad: 20 mar 2017

Foto: Christian Gustavsson (fotot har redigerats) 

Hur kommer kommunikatörsrollen att utvecklas enligt årets mest inflytelserika unga talanger? Den frågan besvaras i senaste avsnittet av Sveriges Kommunikatörers podcast där du får lära känna Sophie Lokko, Farida Al-Abani och Charlie Eriksson. Nedan kan du ta del av motiveringarna till varför de är nominerade till Årets unga talang på Stora Kommunikatörspriset.

Sophie Lokko

Motivering:

"Med nytänkande och ansvarsfull kommunikation har Sophie Lokko banat väg för en kommunikationsbransch som inte diskriminerar eller gör skillnad mellan människor. Som 19-åring utmanade Sophie Lokko ålderssegregationen som Sveriges yngsta copy och som 23-åring tog hon ställning för en mer jämställd bransch som medgrundare till Guldvågen - priset som premierar jämställdhet och mångfald inom kommunikationsbranschen."

Farida Al-Abani

Motivering:

"Genom att uppmärksamma frågan om orättvisa pensioner bland utrikesfödda har Farida Al-Abani bidragit till ett bättre samhälle och samtidigt visat att kommunikatören är en folkbildare, samhällsaktör och förmedlande länk mellan medborgare, journalister och makthavare."

Charlie Eriksson

Motivering:

"Charlie Eriksson har genom informationsprojektet "AldrigEnsam" öppnat upp dialogen om psykisk ohälsa bland unga vuxna och tagit ställning för att ingen som lider av psykisk ohälsa ska behöva stå ensam. Projektet har väckt massivt engagemang – tusentals har visat sitt stöd för Charlie och anslutit sig till kampen för att ingen som lider av psykisk ohälsa ska stå ensam."

LYSSNA HÄR

Kommande avsnitt

Kommande avsnitt släpps månadsvis och programledare är Max Landergård från AB Storstad Medieproduktion.

Du hittar Kommunikatörens nya roll på Sveriges Kommunikatörers webb, Podbean, iTunes och Google Play.


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 400 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning. 

loader
Laddar