Nytt mentorprogram för chefer

Publicerad: 24 aug 2015

Sveriges Kommunikatörers uppskattade mentorprogram CMP har funnits i flera år. Den 19 november startar nu ett mentorprogram för dig som är kommunikationschef, presschef eller motsvarande och tillsammans med en erfaren mentor vill utvecklas vidare.

Under Mentorprogrammet för chefer får du kontinuerlig coachning och personlig feedback av din mentor. Du får även ett värdefullt nätverk av andra chefer som möter liknande utmaningar som dig. Sveriges Kommunikatörers mentorer är handplockade och till största delen kommunikationsdirektörer på större bolag. För att delta i Mentorprogrammet för chefer kan du med fördel tidigare ha deltagit i Sveriges Kommunikatörers Mentorprogram – CMP, Communication Executives Program eller något av våra chefsnätverk.

– Att tillsammans med en mentor reflektera, bolla idéer och komma till nya insikter är värdefullt i chefsrollen. Flera av våra seniora medlemmar har tidigare hört av sig och bett oss förmedla en mentor. Då Sveriges Kommunikatörer redan har kontakterna i vårt nätverk är det naturligt att vi nu erbjuder ett mentorprogram för chefer, säger Cecilia Schön Jansson, vd på Sveriges Kommunikatörer.

Läs mer 

19/11: Mentorprogram för chefer 

loader
Laddar