Bild på paneldeltagare

Podcast: Är kommunikatören missförstådd med avsikt?

Publicerad: 30 sep 2019

Tydligare yrkesbeskrivning, undvik offerkoftan och välkomna granskning. Det var budskapen när Sveriges Kommunikatörer arrangerade ett seminarium om medias rapportering om kommunikatörer på Bokmässan i Göteborg. 

Erik Lagersten, förändringsdirektör på Västra Götalandsregionen och styrelseledamot för Sveriges Kommunikatörer, Josefin Ziegler, redaktionschef på SVT Nyheter Väst och Stefan Lundin, kommunikationschef på Geely Innovation Center var inbjudna till Sveriges Kommunikatörers seminarium för att diskutera medias beskrivning av kommunikatörsyrket. Diskussionen mynnade ut i många intressanta reflektioner kring varför rapporteringen ser ut som den gör, hur vi kommunikatörer kan förbättra bilden och vad som ingår i kommunikatören och journalistens uppdrag. 

Samtalet modererades av Anders Svensson, digital kommunikatör på Simrishamns kommun och programledare för podden Mattisson & Svensson.

Podden går att lyssna på via Podbean, Itunes, Acast eller här nedanför. 

 

PR och Media

Relaterat innehåll

Har du inte möjlighet att gå på våra event? Här samlar vi inspelade föreläsningar och seminarier i videoformat. Du kan även kolla på våra inspelade...

Sveriges Kommunikatörer stöttar regelbundet olika forskningsprojekt inom strategisk kommunikation. 

loader
Laddar