Exklusivt videomagasin för medlemmar – lär dig mer om Influencer Marketing

Publicerad: 23 okt 2017

SE FÖRSTA AVSNITTET AV MAGASINET HÄR

 

Om första avsnittet

Vilka är fördelarna och nackdelarna med Influencer marketing? När blir samarbetet med en Influencer som bäst? Hur kommer man igång med Influencer marketing? Det är några av frågorna som besvaras i första avsnittet av Sveriges Kommunikatörers videomagasin för medlemmar. I premiäravsnittet får du ta del av intervjuer med experter inom ämnet som delar med sig av sin erfarenhet av att jobba med influencers och ger dig handfasta tips på hur du sätter igång. Bland gästerna finns:

Vigor Sörman – svensk programledare och grundare av det digitala mediehuset Splay som kopplar samman influencers och organisationer. Vigor berättar om hur företag och organisationer kan arbeta med Influencer marketing, vad han tror om framtiden och mycket mer.

Elisabet Bitterlich – kommunikatör på Försäkringskassan. Det är inte bara företag som har nytta av att arbeta med influencers, även det offentliga har sett fördelarna med Influencer Marketing. Möt Elisabeth Bitterlich som berättar om hur Försäkringskassan samarbetade med influencers i syfte att skapa ett mer jämställt uttag av föräldraledigheten.

Dessutom får du ta del av inslag med praktiska tips på hur du lyckas i sociala medier, gör bättre video och blir en bättre moderator. Du får lära av:

Magnus Zaar – tidigare chef för Aftonbladet TV med lång erfarenhet av rörlig bild. Idag verksam som grundare av Sveriges första online video-byrå Think Agency. I premiäravsnittet av Magasinet ger Magnus tips på hur du gör bättre video.

Hanaw Rashid – digital strateg på Social First-byrån The Amazing Society som ofta syns i tv-rutan i egenskap av expert på digitala trender och sociala medier. I premiäravsnittet av Magasinet ger Hanaw tips på hur du som kommunikatör lyckas i sociala medier.

Jakob Fleberg – skribent på Sveriges Kommunikatörer. Jakob berättar hur du blir en bättre moderator genom att skilja på samtalstyperna diskussion, debatt och gräl.

Frågor om Magasinet?

Satsningen är ett pilotprojekt och ett steg i vårt arbete med att utveckla vårt utbud för medlemmar. Dock kommer vi att fortsätta med vårt kostnadsfria nyhetsbrev för kommunikatörer där du får ta del av aktuella frågor, reportage och kompetensutveckling. Har du frågor om Magasinet? Kontakta gärna Juan Navas, kommunikationsansvarig, eller Cecilia Loryd, medlemsansvarig.


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 400 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

Digitalt/ Strategisk kommunikation
loader
Laddar