Publikom 2017 - mötesplatsen för kommunikatörer inom offentlig sektor

Publicerad: 10 maj 2017

Publikom är mötesplatsen för innovativa ledare, kommunikatörer och värdeskapande informatörer inom offentlig sektor. Under två heldagar kommer du att inspireras av nyheter och de främsta exemplen på hur andra offentliga organisationer framgångsrikt arbetar med kommunikation som verktyg för att stärka varumärke, öka medborgardialog och överträffa samtidens utmaningar.

Hur förhåller vi oss till ett medieklimat där informationen fullständigt flödar över? Hur bemöter vi desinformation och ryktesspridning? Hur når vi ut till Generation Z – den första generationen som alltid levt med mobiltelefon och sociala medier? Hur kommunicerar vi för att uppnå framgångsrik integration? Det är några av frågorna som ligger i fokus på årets upplaga av Publikom. Dessutom får du bekanta dig med bland annat Jonas Wallin – Kommunikatör på Region Västmanland och nominerad till Stora Kommunikatörspriset, Per Schlingmann – tidigare chefsstrateg hos moderaterna och Karen Lawrence – GDPR Privacy Expert.

Kommunikatörens nya roll

På konferensen arrangerar Sveriges Kommunikatörer ett panelsamtal om kommunikatörens nya roll. Idag väntas kommunikatörer vara mer affärsorienterade och samtidigt kunna coacha, samordna och facilitera. Under panelsamtalet kommer några av Sveriges skickligaste kommunikatörer diskutera en roll i ständig förändring och hur vi kan bemöta de nya kraven.

Rabatt som medlem i Sveriges Kommunikatörer

Som medlem i Sveriges Kommunikatörer får du 1 200 kronor i rabatt när du anmäler dig till Publikom. Ange rabattkoden "Smart partner + Sveriges Kommunikatörer" när du anmäler dig till konferensen.

Mer information

Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 400 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning.

Personlig utveckling
loader
Laddar