Säkra din plats till en av världens största konferens om kommunikation och PR

Publicerad: 4 mar 2016

Text: Karvan Shahabi

Det är CPRS, Kanadas motsvarighet till Sveriges Kommunikatörer, som anordnar konferensen under den internationella paraplyorganisationen Global Alliance. I år kommer ledande aktörer inom PR- och kommunikationsbranschen att diskutera temat ”Communication Across Cultures”. Från Sverige föreläser Jesper Falkheimer, professor i strategisk kommunikation. Renee McCloskey, ordförande i CPRS, säger att temat är angeläget eftersom kommunikation som bryter ned kulturella barriärer är viktigare än någonsin i vår allt mer globaliserade värld.

Ambitionen med konferensen är att utbyta kunskaper, driva frågor för professionens utveckling samt att erbjuda deltagarna förutsättningar för att bygga ett internationellt kontaktnät. Samtidigt sätter CPRS interkulturell förståelse högt upp på agendan eftersom de menar att den typen av förståelse är ett steg mot att kommunikatörer lyckas skapa värde för den egna organisationen.

Nya tider kräver nya kunskaper

– När nya kulturer berikar allt fler länder så blir det viktigt att organisationer talar till och förstås inkluderar alla publiker, oavsett publikernas kulturella bakgrunder. Kommunikatörer som lyckas bryta igenom kulturer stärker inte bara kommunikatörers roll i samhället, de bidrar också till att göra vår gemensamma värld mer värdefull, säger Renee McCloskey.

Under tre dagar kommer över 40 olika sammankomster vara tillgängliga, alla med fokus på vad som krävs för att bli en effektiv kommunikatör i en allt mer globaliserad värld. Det kommer hållas workshops, presentationer och utställningar som rör nya framgångsmetoder inom kommunikation. Även presentationer av forskningsresultat och samtal kring de senaste trenderna i temat kommer att erbjudas.

Under konferensen koras vinnarna av CPRS National Awards of Excellence och COMM PRIX Awards. National Awards Exellence uppmärksammar framgångsrika insatser inom PR och kommunikationsbranschen medan COMM PRIX Awards främjar global spridning av kunskaper inom PR och kommunikation.

Early Bird om du bokar innan 15 mars 

Anmäler du dig innan den 15 mars får du som är medlem i Sveriges Kommunikatörer delta i konferensen till ett Early Bird-pris. Representanter från Sveriges Kommunikatörer kommer att finnas på plats under konferensen och för den som vill finns möjlighet att sammanstråla. Mer information om detta kommer inom kort.
 

Boka plats på WPRF 2016
Strategisk kommunikation
loader
Laddar