Att leda utan att vara chef – årets sista tillfällen

Publicerad: 18 maj 2018

Kursen har varit uppskattad och har fått många positiva reaktioner från deltagare genom åren.

– Mycket värdefullt och jag önskar jag hade gått denna kurs för länge sedan. Det bästa med kursen var alla verktyg som Eva gav oss, säger Ingrid Johanson på ABB som tidigare har gått kursen.

Eva Åberg som är kursledare, är konsult med inriktning på ledarskapsutveckling och förändringsprocesser. Sedan ett antal år tillbaka arbetar Eva med många uppdrag för multinationella företag i Europa, Asien och i Nord- och Sydamerika.

– En fantastisk utbildare, jag har aldrig träffat på någon med ett sådant fokus och en sådan förmåga att skapa en röd tråd och sammanhang. Och detta "ända in i kaklet'" – inte ens de sista minuterna av respektive kursdag slarvades bort på oväsentligheter, säger Eva Tinnerholm, kommunikatör, Tyresö kommun.

Kursen fyller ett särskilt behov bland kommunikatörer, som dagligen hamnar i situationer som förutsätter ledarskap – oavsett befattning. Ledarskap är nämligen nära besläktat med kommunikatörens kärnkompetens – det handlar om att väcka tillit, engagera sina medarbetare, samordna och kommunicera.

Under kursen blir du ännu bättre på att skapa engagemang hos dina medarbetare, förstå olika personlighetstyper, coacha, hantera konflikter – och framför allt att få medarbetare att växa. Kursen varvar kunskapspass med grupparbeten, diskussioner, övningar och leds av Eva Åberg – expert inom innovation och organisationsutveckling.

Höstens sista kurstillfällen äger rum:


Bli medlem i Sveriges största nätverk för kommunikatörer och träffa 7 800 kollegor. Du får tillgång till våra kostnadsfria event för medlemmar, rabatt på kompetensutveckling och får ta del av det senaste inom vår bransch. Du hjälper även till och stöttar svensk kommunikationsforskning. 

loader
Laddar