Snart dags för vintervila

Publicerad: 17 dec 2018

Nu är Lucia passerad och de flesta av oss får möjlighet att gå ner i tempo ett litet tag och ägna oss åt jul- och nyårsfirande. För mig har 2018 varit ett roligt år, ett intensivt år och ett år fyllt av nyheter. Inför varje sommar- och vinteruppehåll brukar jag reflektera över det som varit och det jag vill ska komma. Det är vi nog många som gör.

Mitt första år som generalsekreterare har bjudit på många möten med engagerade och kloka medlemmar, med flitiga regionansvariga och visionära kursledare, för att bara nämna några. På kontoret har vi i höst genomfört medlemsundersökningen och vi gläds åt att hela 94 procent rekommenderar oss. Det är samtidigt ett resultat som förpliktigar. Vi diskuterar vad vi ska göra för att bli ännu fler medlemmar och vi fortsätter att arbeta med utbudet för att driva professionen framåt. Tack alla ni som lagt tid och tankemöda på att ge oss feed back, vi lyssnar.

Världen förändras och vi förändras också. Lite i taget och steg för steg. Ett par saker ser vi fram emot alldeles extra på andra sidan nyåret. Vi får slutrapporten från Lunds universitet i forskningsprojektet om kommunikativa organisationer, vi inleder arbetet med att förnya Sveriges Kommunikatörers webbplats och vi hoppas få många fina nomineringar till Stora Kommunikatörspriset. Så skicka in alla favoriterna så att vi kan lära från de bästa!

Med detta vill jag tacka för ett spännande 2018 och önska er alla riktigt härliga, avkopplande och roliga helger!

Hanna Brogren

loader
Laddar