Sommarhälsning från Sveriges Kommunikatörer

Publicerad: 20 jun 2016

Foto på Cecilia Schön JanssonSommarledigheten står framför dörren och jag, tillsammans med mina kollegor på Sveriges Kommunikatörer, vill tacka för en givande vår samt önska dig en underbar sommar.

Innan semestern börjar vill jag dock gärna ta en liten blick tillbaka. Sedan årsskiftet är vi över 7 000 medlemmar och under 2016 har vi hittills genomfört 60 lokala evenemang runt om i landet. Störst uppmärksamhet fick Stora Kommunikatörspriset som i år för första gången delades ut i fem olika kategorier. Responsen var mycket positiv och vi kommer att fortsätta med de olika kategorierna.

I maj hade jag även den stora förmånen att delta på World Public Relations Forum i Toronto, Kanada. Det var ett mycket intressant program som bjöd på många nya och spännande insikter inom kommunikationsbranschen.

Trots att sommarledigheten ligger precis runt hörnet arbetar vi just nu för fullt, som många andra, med vårt program till Almedalsveckan. Är ni på plats i Visby hoppas jag att ni får möjligheten att komma förbi våra seminarier med fokus på bland annat den digitala transformationen samt kriskommunikation. Några av Sveriges toppkommunikatörer kommer att delta och du kan läsa hela programmet på sverigeskommunikatorer.se/almedalen.

Jag vill även passa på att tipsa om Maktens Språk 2016 i Stockholm den 20 september. I samarbete med Hill+Knowlton och Washingtonseminariet arrangeras konferensen där du får chansen att inspireras och lära av några av USA:s och Sveriges mest engagerande kommunikatörer.

Jag vill återigen tacka för det senaste halvåret och som en liten uppskattning skickar vi med en sammanställning av Sveriges Radios sommarpratare. Årets Sommar i P1 bjuder på en rad intressanta profiler med många spännande berättelser.

Trevlig lyssning önskar,

Cecilia Schön Jansson
Vd, Sveriges Kommunikatörer

 

loader
Laddar